Voubs is for sale. Contact us!

Участие в конкурс

 

Добре… Започнал си в крайна сметка да се замисляш за участие в конкурс. Може би искаш да преодолееш страха си да не бъдеш избраника?! Радваме се да разберем това!

Първото нещо, което трябва да знаеш за присъединяването в конкурси във VOUBS, е, че никога не губиш! И тук не говорим само за клишираната реплика, че ако не опитаме, не успяваме.  Да, това със сигурност е вярно. Но ние имаме предвид друго нещо: първо, второ или последно място в конкурс тук, никога не знаеш кога творбата ти ще бъде забелязана и най-важното: не знаеш от кого.

Другото относно участието в конкурс е, че то е „фасулска работа“ – можеш да се отпуснеш на дивана вечерта, да си пийваш винце и хопппп… да станеш част от международно реномирано състезание.

Стъпки за участие в конкурс:

Да разгледаме бързите стъпки за присъединяване към конкурс:

1)      Избери си в кой конкурс искаш да участваш и кликни на бутона „Разгледай“  (ако се колебаеш кой конкурс е за теб, по-надолу на страницата ще откриеш „прочети повече“)

2)      Отделната страница на конкурса ще се визуализира. След като си прочел всички правила, изисквани и т.н., специфични за това състезание, трябва а кликнеш на бутона „участвай“ . Ако има знак до бутона, то той показва таксата за участие. В зависимост от конкурса, таксата може да бъде в евро, долари или WINGS. WINGS е официалната валута на VOUBS, която можете да придобиеш или чрез покупка, или като награда от конкурс.

 

3)      Веднъж приключили с плащането, ако подобно е необходимо, тогава вече може да ти бъде поискано да попълниш информация, липсваща в профила ти, за да има как да се свържем с теб, ако победиш.  Не се безпокойне е необходимо да попълваш дълъг лист с много полета, на нас ни трябва само имената ти, e-mail и телефон за връзкаобластта ти на интерес, държавата, от която си и датата ти на раждане, за да верифицираме дали имаш необходимите години за участие.

4)      Следващата стъпка е качването на творбата ти. Имай предвид, че тя трябва да е под 1GB. При качването й, също трябва:

-          Да избереш заглавие, което да не е по-дълго от 70 символа;

-          Да решиш дали ще сложиш тагове, които отговарят на смисъла й, типа й или предназначението й;

-          Да решиш дали би желал да публикуваш кратко описание под творбата си.

Сега единственото нещо, което ти остава, е да натиснеш бутона „Изпрати“.

ПоздравленияВече си официален Воубстър