Voubs is for sale. Contact us!

Добавяне на конкурси

 

Всеки един член на екипа на VOUBS работи неуморно, за да прилага своите умения в развитието, създаването и поддържането на база с данни за конкурси. А в крайна сметка, именно ти си важен за нас, защото ползваш нашите списъци с интересни, забавни и ценни конкурси, предлагащи привлекателни награди. За да подсигуряваме такова съдържание, ние залагаме голяма част от времето си за намирането на нови неща.

След множество срещи с екипите ни, ние взехме решение. Ще включим теб в играта, правейки те част от нашата мисия. Доверяваме ти се да станеш своеобразна част от екипа ни.

А може би ти самият си организатор на конкурса? Или може би си в сферата на маркетинга и се занимаваш с привличането на участници в конкурса? Е, то тук е твоето място. Завърти скролера на мишката, за да видиш кой е точният бутон за рекламата ти, която !ВНИМАНИЕ! е напълно БЕЗПЛАТНА!

Как се добавя конкурс?

Първото и необходимо условие е да имаш регистриран акаунт, с който да си влязъл в системата ни. След като е изпълнена тази стъпка, то остава само:

1.       Да посетиш нашата начална страница

2.       Да избереш бутона „Добави конкурс

 button

3.       Да попълниш информацията, която излиза под формата на една страница с празни полета

 

Препоръки за добавянето на конкурс

 

1.       Запази заглавието на конкурса същото – информацията трябва да бъде напълно коректна при добавяне на конкурс, така че горещо препоръчваме да наричаме нещата с техните истински имена

2.       Поставете линк към конкурса, който да води до точното място за участие

3.       Внимателно посочи дали конкурсът има някакви изисквания към участниците като държава, в която да се намират, възраст, пол или входна такса

4.       Опиши накратко конкурса чрез едно стегнато резюме

5.       Избери хубава корица за конкурса. Това е много важна част, защото именно тя приветства потребителите, Опитай се да спазиш размери, близки до 1920px x 600px. Внимавай корицата да не е над 2MB.

6.       Отбележи източника на конкурса и постави неговото лого

7.       Внимателно нанеси периодите за конкурса, времето за регистрация и кога се гласува

8.       И идва най-хубавата част: наградата. Сподели с другите потребители за какво се съревновават, освен за приятното чувство да си победител, да си избран, да си най-добрият.

ПП: Не пропускай да посочиш в коя категория и подкатегория спада конкурсът.

 

Имай предвид, че всички конкурси, които добавяш трябва да бъдат с ясно описани правила и да не са вече налични в системата ни. Всеки предложен конкурс ще се разгледа от нашите администратори и ако съответства на изискванията, ще бъде одобряван. Одобрените конкурси се публикуват на платформата ни.

Така че не се колебай, добави конкурс във VOUBS.