Voubs is for sale. Contact us!

Потребители

 

Потребител е всяко едно лице, което използва VOUBS, посредством регистриран потребителски профил, като средство за осъществяване на реклама, участие в конкурси, качване на съдържание, намиране и споделяне на информация или всеки друг вид взаимодействие със системата, нейните потребители и/или функционалности. Това лице се идентифицира в системата, по всяко едно време, с неговите пълни и истински имена, изискуеми по време на регистрацията му.

VOUBS е с идейна насоченост изцяло към автори на съдържание, артисти, разработчици, графични дизайнери, фотографи, копирайтъри, режисьори, текстописци, работещи на свободна практика фрилансъри и предприемачи – креативни хора на изкуствата, пълни с „живи“ идеи, готови да бъдат представени пред света и да задвижат стартъп машината на нещо ново и различно. Именно поради това свое виждане, VOUBS успява едновременно да застане на страната на авторите и на бизнеса, като ги свърже заедно, осигурявайки им място, където да показват и намират таланти, да се развиват, да печелят и да се популяризират.

Мога ли да стана част от VOUBS?

Да! Всеки със страстта да създава и да получава свободата от оценяването на неговото творчество е добре дошъл в платформата. Стигайки до тук, търсейки място, където да намериш своята принадлежност и да получиш последователи, води след себе си едно заключение - ТИ си подходящ и приветстван в нашето общество.

Ела и покажи своята страст – рисуване, фотография, графики, музика, танци, готвене.

Регистрирай се сега, създай приятели и изрази своята индивидуалност!

Какво може VOUBS да ми даде, ставайки потребител?

Приемайки призванието си да се себеизразяваш, когато станеш потребител във VOUBS, мигновено получаваш свободата да създаваш и качваш онлайн своето съдържание. Можеш да изградиш своето присъствие в платформата, започвайки чрез добавяне на подходяща информация за теб и твоята страст или професия, като по този начин използваш своя профил директно като портфолио, което да представяш, което може да бъде разгледано от други участници в системата, за да научат повече за теб, да разгледат социалните ти профили в други канали, да пишат в твоя профил или да станат твои верни последователи.

Всички тези неща получаваш още със започването на нов акаунт. В допълнение, платформата среща организатори на конкурси и бизнеси с креативните личности, предлагайки участие в техен конкурс, където можеш да дадеш най-доброто от себе си и да се състезаваш с други личности за спечелване на парична или предметна награда, както и да бъдеш високо оценен.

Взимайки участие в различни онлайн конкурси ти носи рейтинг, с който градиш доверие и уважение сред всички ползватели на VOUBS. Това допълнително ти носи ползи в отразяването на твоето присъствие в интернет, дава ти по-широка публика, пред която да рекламираш своите умения и възможности, както и ти осигурява по-сигурна поява в интернет пространството, чрез индексиране в търсачките. Така всеки може да достигне и да се свърже с теб!

Регистрираните потребители получават също и възможността да организират свои собствени конкурси, било то за забавление без награда или за лична реклама и цели, залагайки конкретни правила и награди.

Е, искаш ли да получиш слава, опит и възможност да печелиш? Впрегни своята креативност и ѝ позволи да те изведе до върха, VOUBS се нуждае от хора като теб.
Покажи ни своите умения, като се регистрираш. 

Имаш въпроси, за които искаш да попиташ първо? Пиши ни с имейл, на който ще получиш отговор неочаквано бързо!

Какви видове потребители ще срещна във VOUBS?

Всеки потребител носи своята уникалност, затова се стараем да посрещнем различните индивидуални подходи с различни видове потребители и права. Ето с какво разполагаме в момента:

1.       Обикновен потребител регистриран в системата потребител, с правилно попълнени полета с данни в своя профил и активиран акаунт. Може да участва в различни активни конкурси, да създава свой собствен, да преглежда и комуникира с други потребители или просто да оказва подкрепа и да адмирира своите фаворити, следейки участията им и гласувайки за тях.
Обикновеният потребител разполага с възможност да използва всички функции на гласуването, включително бързото, чрез което в 1 прозорец могат да се разглеждат всички актуални участия.

2.       Воубстър регистриран в системата потребител, изпълнил всички условия по регистрацията, които се изискват и за обикновен потребител, но с минимум 1 успешно участие в завършил конкурс с избран победител, като участието не трябва да е било счетено за невалидно, отказано или дисквалифицирано.
Воубстърът има по-голяма тежест на своето гласуване, придобито чрез отдадеността му към платформата. Неговите гласове се умножават по 5 при сформирането на краен рейтинг от неговия вот.

3.       Златен потребител всеки един член на общността, който използва потребителски акаунт, има неотменната възможност да стане златен потребител във VOUBS. Този потребителски статус се придобива чрез платен месечен абонамент, който е валиден за период от 30 последователни дни. Заплаща се с виртуалната валута на платформата и автоматично се прекратява, ако не бъде заплатен, преди изтичането му, връщайки профила в статус „Воубстър“.
Златните потребители в платформата се верифицират като проверени и истински личности, лоялни към обществото във VOUBS, за което получават следните бонуси и права:

·         Намаление на цената, на която се закупува виртуална валута с 30%

·         Медиите, които качват в конкурси или в профила си, получават ограждане с жълта рамка

·         Значка „Златен потребител“, която се вижда от всички

·         Осветени коментари, които да привличат повече внимание, в секцията, където могат да пишат всички потребители

·         Гласуването е с по-висока тежест от тази на всички останали потребители и се умножава по 10

·         Достъп до персонализирано съдържание с анализи, включващи кой е преглеждал профила, кой е гласувал за качените медии, средностатистически рейтинг

·         Зареждане на профила безплатно със 100 единици от виртуалната валута за всеки период, в който е заплатен абонамент „Златен потребител“

4.       Член на жури – всеки регистриран потребител може да кандидатства за придобиване на членство в жури състав. Този вид кандидатури се одобряват от екипа на VOUBS и носят допълнителни права за по-голяма тежест на гласуването, както и ограничения за невъзможност за участие в конкурс при журиране. Открий повече информация в специално създадената страница за жури.

5.       Администратор потребителски профил с най-високи права за регулиране и управление на платформата, който принадлежи на член от екипа на VOUBS. Администраторите създават конкурси, управляват съдържанието в тях, следят дали е авторско и отговаря на правилата и осигуряват безпристрастна, честна среда, спазваща добрия тон.

6.       Посланик тази роля се заема от лице, което застава зад идеята на VOUBS и/или зад идеята на конкурс и общност, създадени в платформата. Той няма нито правата, нито задълженията на някой от потребителите или журито, а споделя посланието на даден конкурс, като го рекламира, подкрепя и развива. Обикновено с такъв статус са известни хора, които са сред VOUBS общността.

Твоето присъствие във VOUBS е от значение

VOUBS възникна като идея за нещо уникално, място, което да се адаптира към живота на креативни хора, вливащи творчеството си ежедневно в продукт или умения, които биха искали да развият и да им донесат печалба.

Вземайки предвид това, всички които градихме платформата, силно вярваме, че методологията на работа, която от години определя трудовия свят има нужда от промяна. Знаем, че има хора, които се отдават напълно на своите собствени значими каузи, цели и работа, защото вярват в тях и искат да ги представят на други, които да повярват също. А ти такъв човек ли си? Помагаме ли ти да се разпознаеш?
Не пропускай възможностите за социални контакти и промотиране.

Направи своята първа крачка сега.

Стани част от VOUBS.

Какви са стъпките за присъединяване към VOUBS?

Малки и лесни за изпълнение. Те включват:

·         Запознаване с политиката на VOUBS за употреба на биксвитки и използването им за аналитични цели

·         Запознаване с Условия за ползване

·         Запознаване с Правила за участници

·         Регистриране на нов акаунт