Да се пореем из небето

  • 05 ноември 2018
  • 3953 0 0

Главата горе! Винаги нагоре! Не само защото короните падат, ако я наведет. Вдигнете глава и защото небето е красиво и заслужава поглед!

 

На нас, редакторите на VOUBS, не ни се наложи да правим каквито и да било усилия, за да намерим специални гледки на небето - скъпите ни Воубстъри ги откриха за нас! С 304 снимки, тази година конкурсът ТОП снимка на небе беше истински хит. Благодарим много на всички участници. Самият факт, че вашата снимка е била одобрена за участие, означава достатъчно относно високото ниво на фотография, която практикувате.

 

Нека разгледаме ТОП 10:

 

10. Отражения от Илиян Божанов

 

Спираща дъха гледка, която се отразява във водата. Облаците изглеждат по-меки от памук в естественото огледало. Възкликваме едно огромно “Еха!”.

 

9. “Цветовете на небето” от Пранаб Басак

 

Пранаб е уловил супер кадър на приятели, които се разхождат на плажа по залез. Толкова е вярно - цветовете на небето така се преплитат, чак рисуват своя картина като умел художник.

 

8. “Нахлуване на слънцето” от Малкълм Хю


Слънцето си проправя своя път и ще се покаже от обвивката от пухкав облак. Детските рисунки със слънце с равни лъчи могат да бъдат вдъхновени от тази снимка.

7. “Сабрина” от Малкълм Хю


Да се запознаем със Сабрина - магически красивият кораб. Обикновено това женско име се асоциира с красива и могъща вещица. Хм.. може би корабът е омагьосал небето да бъде толкова перфектно за снимка.

6. “Хималайски облаци” от Аритра Гош


Хималаите са планината с най-високия връх в света. Можете ли да си представите усещането там на толкова метра височина, направо в небето. Поне всички имаме шансът да видим това красиво небе на снимката на Аритра.

5. “Божествената красота на природата” от Пранаб Басак


Още една гледка от планината към небето. Изглежда красотата на природата е безкрайна.

4. “Движещо се небе” от Азим Кхан Рууни


Азим, нашият “златен потребител”, е успял да улови момента, когато небето се променя бързо. Тази снимка ни кара се се чувстваме малки под силата на огромните решения, вземани от природата. Още една страхотна творба, Азим!

3. “Огнено небе” от Фрои Ривера


Ето и първата снимка с медал “Удостоен”. Розово и оранжево и червено и жълто.. перфектният меланж на огъня. О, но почакайте! Тук описвахме небето. Колко идеален момент!

2. “Залез на плажа” от Азим Кхан Рууни


Ето тук отива среброто от медалите ни “Удостоен”. Ех.. Какво по-романтично от залез над морето?

1. “Млечният път над изоставения монюмент Бузлуджа”  Ognyan Nikolov

 

Бузлуджа - високо в планината, на място, където герои са проляли кръвта си в името на България. Каква снимка! Дали не е от приказка? Да не би Млечният път да е дошъл над върха, за да го целуне?! Добре заслужено първо място!

 

А вие, Воубстъри, въпреки че тазгодишното издание на нашия конкурс ТОП снимка на небе приключи, не спирайте да се реете във висините! Присъедиявайте се към наши конкурси, промотирайте медията си във VOUBS, споделяйте с приятели, за да гласуват за вас и използвайте гласуването с WINGS. Ето как се грейва като звезда на небосклона на VOUBS.

 

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси