Да я караме 4x4 за няколко седмици

  • 19 ноември 2018
  • 748 0 1

В по-голямата част от България вече падна хубав сняг. Приказна картина: романтика да стоиш до камината с чаша топла напитка. Спокойствието на сякаш спрелия за зимен сън свят те отпуска.

 

Бааам! Няколко часа по-късно или вече ти е скучно, или изскачат задачи. Бързо слагаш зимната екипировка. До тук лесно, идва неблагоприятният момент по улиците на бутане, хлъзгане, разкопаване на сняг.

 

А отстрани минава един огромен джип със задвижване 4x4 и безпроблемно си тупа напред. Нито виждаш човек, който да прекрачва тежко по улиците, нито някой, мъчещ се да разкопае малката си кола.

 

Затова VOUBS реши да предложи нещо ново: всички да преминат в режим 4х4 следващите няколко седмици. Не ни интересува дали карате джип или спортна кола или нямате шофьорска книжка. Ние имаме предложение към абсолютно всички по цял свят.

В какво се изразява нашият режим 4х4?

Много е лесен! Разгледайте 4 настоящи конкурса и 4, които ще почнат скоро. В настоящите се включете на момента, а за предстоящите се подгответе, потърсете креативни решения за участие. И воаля! Адреналин за затопляне, ако чакате на спирка и забавна задача, ако пък сте вкъщи и вече скучаете.

Ето първата 4-ка: конкурси с безплатен вход, които в момента са в разгара си!

  1. Промяна в дървесната култура: 1-минутно видео

Голяма награда: 5 000 долара

 

В този конкурс залогът е голям. Играете и можете да спечелите 5 000, 2 500, 1500 долара или едно от двете почетни споменавания, придружени с парична награда от 500 долара. И то не къде да е, на интернационалният форум-честване Денят на дървото. А ако не играете, просто няма да сте човек, допринесъл за развитието на дървесната култура по този начин. Все пак, ако решите да заложите, начинът е лесен: едноминутно видео, включващо вашето мнение/ наблюдения/ изживяване на тема кое е било променено във възприятието на хората за употребата на дървото и как промяната засяга днешния свят. Внимавайте, защото крайният срок, макар и 18 януари, сега да звучи надалеч, то никак не е!

  1. ThreeChess Най-добра снимка на Цар и/или Царица

Голяма награда: Луксозен комплект за шах за трима

 

Този конкурс търси снимка на… крал или кралица. По-точно на някого, който заслужава да бъде коронясан като такъв. Имате ли подходящ портрет? Време е да потърсите. Конкурсът започна преди няколко дни и ще продължи до 13-ти януари, но побързайте. Темата е лека, лесна и вълнуваща, а самите награди са две иновативни и при това много хубави. Голямата е луксозна дървена дъска с бели, черни и внимание! зелени фигури за шах, защото е за игра от трима играчи. Втората награда, както и пъврата, включва в комплекта си дървени фигури от трите цвята, но този път дъската за играе е направена малка и удобна за пренасяне на път.

  1. Дизайн на подаръчни материали на VOUBS

Голяма награда: 200 евро

 

В този конкурс, ние от VOUBS си търсим подаръци. Не, не за нас, ами за вас, мили воубстъри! Планираме да започнем да раздаваме материални награди за места в някои от нашите класации, които се отключват след като профилът ви е минал 5-то ниво в геймификейшън плана. И ето и един жокер, понеже се стараем блогът ни да е полезно място: по-добре е на едно участие да регистрирате дизайн, но приложен на няколко продукта. Стискаме палци и чакаме супер готините ви предложения какво да ви подаряваме до 10 януари.


  1. "ПРОМЯНА" 2019 - категория "Наследство"

Голяма награда: 1 800 долара

 

Как е било променено възприятието на хората за употребата на дърво? Този конкурс търси фотография, изразяваща процеса по запазване на дървесната култура. Освен голямата награда, то тук има и 10 почетни споменавания с 300 долара парична награда. Регистрирайте се до 16 януари и станете част от международния форум, който ще се проведе на 21 март 2019 в Австрия. Нека помогнем на каузата на “Международното дружество за дървесна култура”!

 

И 4 конкурса, които предстоят съвсем скоро:

  1. Снимка на модел 2018

Голяма награда: 100 евро

 

В края на месеца започва търсенето на снимка на модел, като то ще продължи до 8/01/2019.. Фото сесия или походка на котка - как ще уловите вашия модел, вие решавате! Ние тук, с помощта на всички воубстъри, ще оценим фотографията и печелившата ще бъде възнаградена със сто евро!


  1. Топ 10 Снимки Декември 2018

Голяма награда: 50 WINGS

 

И за следващия месец, разбира се, имаме нашия регулярен конкурс, търсещ най-добрите 10 снимки. Ах, кога дойде декември? Беше ли емоционална година и за вас, воубстъри? Как прекарвате най-празничния месец? Имате 31 дни да изразите това в снимка!

  1. Снимка на изгрев/ залез 2018

Голяма награда: 100 евро

 

Ново начало, нов край! Накъде без тях? Конкурсът за снимка на изгрев и залез започва на 5 декември и свършва на 13 януари. А какви вдъхновяващи цитати има на конкурсната страница, оставяме на вас да отворите и да разгледате!

  1. Коледна снимка 2018

Голяма награда: 100 евро

 

Разбира се, как може да не ви кажем, че скоро ще е време и за коледна снимка. Сигурно вече сте почнали да мислите каква ще е украсата. Ами редно е и да помислите и за нейна снимка. Коледната снимка може да ви донесе 100 евро и имате период да я регистрирате на VOUBS от 10 декември до 18 януари.

Това е нашето 4х4 предложение към вас. Допада ли ви? Сега ние палим въпреки студа и снега към следващи вълнуващи конкурси и награди и очакваме коментарите и съобщенията ви!

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси