Среща по средата до “Ентусиаст” или два чисто нови конкурса, в които да се присъедините

  • 04 декември 2018
  • 505 0 0

Прекрасната игра на VOUBS, наречена геймификейшън, намира популярност сред повече и повече привърженици. Всички възможности, предоставени там, са интригуващи за множеството от потребителите ни. Целта да се “измъкнеш” от стикера “Новак” и да достигнеш до следващата титла “Ентусиаст”.  А и ето я в играта ни дори силната цел, зародена във всички ни още от създаването на подскачащия Марио и брат му: да качваме ниво след ниво.

 

Освен всичко, достигането на ниво 5 никога не е било по-лесно и по-образователно. Ако вече сте го направили, вероятно знаете, че имате различни задачи, наречени Мисии за нива.  Те изскачат, когато кликнете на нивото, което трябва да достигнете. И там има и подсказки как да се справите със задачите си, които всъщност представляват дейности по сайта, учещи или припомнящи как да се използва VOUBS. Защото предлаганите от нас възможности от нас са много!

 

Когато вече сте достигнали ниво 5, имаме две специални изненади за вас! И тези изненади са два конкурса! Невероятни фотографски конкурси, които ще започнат съвсем скоро. И под скоро имаме предвид другата година. Да, напомняме: другата година е доста близо. А ето и конкурсите!

ТОП снимка на пейзаж 2019

2019 година започва с търсенето на пейзаж! А победител може да е само човек, достигнал поне до средата на получаване на титла “ентусиаст” (да, за втори път тук споменаваме каква е втората титла в играта ни - още един жокер, благодарение на факта, че четете блога ни).  

 

В този конкурс се търси снимка на невероятно място! Нашето жури ще дава оценки 10, само ако снимките са с високо качество. Разбира се, нямаме търпение да разгледаме вашите снимки на планини, реки, морета, градове и т.н.

 

Регистрирайте най-добрите си творби, а ние сме подготвили награди от нашата валута WINGS:

1во място - 50

2ро място - 30

3то място - 20

ТОП снимка на хора 2019

Ето го и още един много обичан конкурс - за фотография на хора. Дали ще бъде портрет или естествена снимка на човека - това е абсолютно ваш избор. Ние искаме да дадем наградата на достигналите 5-то ниво да имат право на участие в конкурс с шанс за спечелване на парични и WINGS награди. И внимание! Голямата награда тук е:

200 Евро!

 

За останалите, които са в TOP 10, подготвили сме по 10 WINGS, което означава, че можете да получите 10 WINGS, ако сте от 2ро до 10то място.

 

Пожелаваме ви късмет и ви чакаме на ниво 5! Побързайте, защото няма да са само тези двата конкурса, които изискват достигнато ниво, за да участвате. Това е само началото!

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси