Искаш ли да промениш живота за една минута? А имаш ли видео камера?

  • 14 декември 2018
  • 553 0 0

Окей, как да промениш живот за 5 минути е също добър въпрос.

А в същото време: как да спечелиш 7 500 долара?  

 

Може да звучи невероятно, но е истина. И има простичък начин: използвай таланта си за създаване на видео и филми и запиши променящ животи клип! Предлагаме ти да започнеш с темата за промяната във възприятието на хората за употребата на дървесината.  Не, не ни разбирайте погрешно:  има много теми, които заслужават твоите талант, време и внимание.  С настоящата статия искаме да ти представим една невероятна организация, наречена Международното дружество за дървесна култура, която се е заела с мисията да насочи вниманието на хората за разумна употреба на дървесината. А членовете на Международното дружество за дървесна култура перфектно разбират колко силно е влиянието на едно видео, направено в резултат на старателна работа и изразяване на личната гледна точка на автора.

 

Международното дружество за дървесна култура е неправителствена организация, учредена през 2013. Оттогава насам на 21 март всяка година се отбелязва Световният ден на дървото. Събитието обикновено се състои в различни страни. (тази година беше в Камбоджа, Китай, Лаос, Латвия и Мианмар, а през 2019 ще бъде в Австрия).  Хора от цял свят с различен начин на живот - артисти, преподаватели в учебни заведения, ентусиасти и представители на индустрията се събират, за да обменят опит. А твоето видео да бъде показано на подобно събитие определено може да ти донесе много, тъй като ще бъдеш чут от хора, заинтересовано от шансовете ни за по-добро бъдеще.

 

Има две конкурсни категории за създадели на видео, за да можете да изразите мнението си по темата. И двете категории са на същата тема, със същото жури , същите правила. Единствената разлика е дължината на видеото, което те търсят. Първата категория е за кратко видео (под една минута) и победителят ще грабне $5 000. Другата категория иска регистрация на 5 минутно видео (±1 минута е допустимо) и има голяма награда от $7 500.

 

A как може участието в конкурса да промени живота ти?

  1. Най-накрая можеш да изразиш мнението си относно използването на дървесината;

  2. Ще бъдеш чут;

  3. Ще получиш обратна връзка за работата си;

  4. Можеш да спечелиш 1 от общо 12 награди;

  5. Може да бъдеш поканен да участваш в международно събитие;

  6. Талантът ти може да бъде забелязан.

 

Нека обвържем изкуството на киното, за да направим апел за използването на дървесината, мислейки за бъдещето. Нека покажем на света на какво сме способни. Сега, сцената в ваша!

 

За повече информация и участие:

 

ПП: Участието e бързо и лесно!

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси