Студ и сняг ви очакват в ТОП 10 снимки на декември

  • 16 януари 2019
  • 546 0 1

Спокойно, това не е нещо невиждано, нито медийна сензация ;)

 

Здравейте, мили Воубстъри! Как върви новата 2019 година? Направихте ли си списък с новогодишни решения? Може би дори вече сте забравили къде го сложихте. А онези от вас, които намериха миналогодишния си такъв: беше ли 2018 успешна година за вас? Постигнахте ли целите си? Успяхте ли да промените всички неща, за които си мечтаехте?

 

Не знаем в какво настроение сте казали сбогом на 2018, носталгично, радостно, ведро…, но виждаме, че за много хора настроените им е било свързано с наслаждаване на зимата. Поне съдейки по повечето ни победители в конкурса за най-добра снимка на последния месец на 2018. Нека разгледаме и сами се убедим, че повечето от ТОП снимките за декември улавят спокойствието на зимата и нежността на снега.

 

10. “Лед”от Росица Павлова


Началото на ТОП 10 през декември е както очаквахме - със снежна обстановка: снимка на красиви форми, нарисувани от леда върху прозорец. А каква зима се вижда навън през малките непокрити от леда линии на прозореца. Прилича на приказка!

9. “Залез през зима” от Мирослав Христов


Само аз ли съм или има и други, които при вида на тази снимка се чувстват като деца, играещи в снега с приятелите си? Има ли и друг, който си спомня като вчера разтревожената си майка да идва по средата на битка със снежни топки с думите “Стига толкова! Ще настинеш!”?

8. “Снежен роден град” от Иван Христов


 

Декември е времето от годината, когато семействата са отново заедно. Ето и сладката доза любов към родния град на снимката по-горе! Ех, няма друго такова място като къщи! Благодаря ти декември за това, че ни връщаш пак там, откъдето сме тръгнали!

7.”Влечуго на фокус” от  Кристина Николова

 


 

Този наш малък приятел очевидно не се срамува от камерата. Кристина продължава да ни радва с нейните невероятни снимки от фотосесията й с влечуги. Очакваме още от нея в следващите ни конкурси!

 

6. “Нежен допир” от  Костадин Йорданов


Обръщали ли сте някога внимание на толкова малки детайли? Това е специално умение на креативните хора - те намират красота на най-странните места. И я показват на останалата част от света от друга перспектива.

 

5. “Микро свят” от Костадин Йорданов


Ето я и втората снимка на Костадин в тазмесечното издание на на ТОП 10. Така изглежда паяжината - тя не е само и единствено гадното нещо, което незабавно трява да почистите, щом се появи в дома ви. Така че следващия път, когато сте ядосани на някой паяк - помислете си за тази снимка.

4. “Къща с рамка от дървета” от Кристина Митрович


Това е медия, получила бронзова значка “Харесван” - повече от 20 човека са натиснали бутона във формата на сърце на тази снимка. Подсказка: ако съберете повече от 50 добавяния в любими, то значката ви ще бъде сребърна. Следващия път споделяйте с приятели повече, тъй като съвсем скоро ще получавате подаръци по домовете си за постижения от геймификейшъна ни!

3. “Тишина” от Светлин Иванов


С този красив пейзаж влизаме на почетната стълбичка. За какво си мислите при вида на тази пейка? Самотна ли е за вас? За фотографът представлява тишина. Може би тя е добро нещо. Имаме нужда от тишина, за да можем да чуем себе си.

2. “Лодка по зелена река” от Азим Кхан Рууни


Нека по това време на годината да се пренесем на място, толкова екзотично… Азия! Добре, може да не е възможно за много хора да отидем там, но ето защо VOUBS е мястото за всички. И ние сме благодарни на Азим, че ни показва малко реалност от Бангладеш!

1 “Декемврийска нощ” от Ицо Тепевичаров


А първото място отива за Ицо - заслужено, благодарение на неговия зимен пейзаж.

Това е всичко от нашия кратък обзор на горещите точки от миналия студен месец..

Ще се радваме, ако коментирате или ни изпратите мейл с размислите си след разглеждането на тази статия!

 

Чао за сега! Пожелаваме ви успешна 2019 година!

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси