Спечели награди като ги накараш да се съревновават за теб!

 • 14 февруари 2019
 • 516 0 0

 

Какво имате предвид под “спечели награди”?

 

Мили воубстъри, най-вероятно вече сте участвали в множество конкурси. С безплатен вход, фотографски, графичен дизайн, популярни или не, с награди или само за забавление. Доста логично е, че при някои конкурси имат своите препоръки относно темата, описанието, изискванията и т.н.

Затова сега решихме да направим чисто нов конкурс за вас, нов тип състезание! Сцената е ваша да бъдете организатори и да направите най-добрия конкурс съществувал някога! Обновихме нашият конкурсен план “За забавление” и добавихме още една щипка вълнение в рецептата за успешни конкурси - сега не само за участниците, а и за организаторите.  От тук насетне, ако създадете конкурс за забавление, можете да спечелите 100 евро.

 

Какво имате предвид под “ да ги накараме да се съревновават за нас”?

 

Много важна точка относно конкурсния план: за да станете победители, трябва да направите конкурса си предпочитан от мнозина. Защо предпочитан? Да, трябва да съберете повече участия от който и да било друг конкурсен организатор. Наградата ще бъде раздавана месечно. Ако вече сте отворили конкурсния план, то сте забелязали, че датите са фиксирани - можете да създавате конкурс, който ще свърши края на другия месец. Например, на 14 февруари аз създавам конкурс, на следващия ден мой приятел създава друг конкурс.  И двата конкурса ще приключат последния ден на март. На 1-ви април се оказва, че имам повече участия от който и да било друг конкурсен организатор, затова спечелвам 100 евро. Няма ограничени колко броя конкурси можете да създадете - с всички ще участвате за спечелването на наградата.

 

Има още няколко други фиксирани неща относно този конкурсен план: всеки участник в конкурса ви може да се присъедини само веднъж, т.е. с една медия. Можете да назначите трима жури членове, не повече. И не можете да изключите вота на публиката - по този начин всеки воубстър може да оцени участниците. Наградата, която можете да дадете, е 150 WINGS, спонсорирани от VOUBS. Ни повече, ни по-малко!

 

Как мога да ги накарам да се съревновават за мен, за да спечеля 100 евро?

Има множество инструменти за споделяне и промотиране на конкурс:

 

 1. Можете да поканите да участват в конкурса ви - за целта трябва само да отворите конкурсната страница и да натиснете “покани” от десния ъгъл на менюто под конкурсната корица. После изберете:

 • по име, ако ще поканите някого от Voubs;

 • по имейл, ако искате да изпратите имейл с конкурса;

 • по социална мрежа, ако искате да изпратите покана там;

 • чрез линк - копирайре и поставете линка;

 

 1. Можете също така да се възползвате от бонусната система за поканване на някого да стане регистриран потребител на VOUBS - кликнете на иконата човек с + до него, намираща се в близост до профилната ви снимка. Прочете повече за бонусите тук:   https://www.voubs.bg/help/faq/kakvi-sa-bonusite-za-pokanvane-na-priatel/108

 2. Можете да споделите вашия конкурс на стената ви във VOUBS на всеки 24 часа - трябва само да кликнете на бутона “сподели” в горния десен ъгъл на корицата на конкурса ви и да изберете иконата VOUBS;

 3. Можете да споделите вашия конкурс в социална мрежа- отивате на същото място за споделяне: горния десен ъгъл на конкурсната корица;

 4. Можете да разкажете на приятелите си - това определено е много лесен и ефективен начин, за да направите конкурса си предпочитан за участие.

 

Очакваме лудите ви забавни конкурси с интригуващи теми!

Пожелаваме успех на всички конкурсни организатори!

 

 

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси