Логото е открито!

  • 25 февруари 2019
  • 303 1 0

Края на миналия месец приключи един от големите дизайнерски конкурси, организирани на VOUBS - търсенето на логото на финансовата организация Кредива, чиито основен фокус е отпускане на кредити.

Цели 225 предложения от любители и професионални дизайнери бяха отправени към представителите на фирмата. Апетитната награда от 500 евро провокира наистина широк интерес. Самият конкурс беше посетен 9100 пъти, което за дизайнерски конкурс на платформата ни е своеобразен рекорд. А след 1300 гласа на публиката и тежката дума на журито беше определен победителят - г-жа Ирена Тошкова.

В правилата на конкурса беше посочено изискването за 5 броя корекции след избиране на победите, за да се удовлетвори напълно желанието на клиентите и те да закупят авторските права. И ето, че с любезното съдействие на дизайнерката за леки корекции Кредива откриха своето идеално лого!

Нека разгледаме няколко от по-вълнуващите предложения:

 

Първо няма как да не ви представим първоначалния вариант на логото, което спечели конкурса. Крайната версия я виждате на корицата на статията.

 Второто място също отива за предложение от Ирена Тошкова, което има доста сходна идея. Явно Ирена е уцелила вкуса на клиентите :) Но на трето място е едно супер предложение, идващо директно от Сърбия - това на Кристина Митрович. А ето го и него:

 Любимец на публиката се оказа предложението на Стилиан Пенев. Може би защото воубстърите харесват стила на сайта ни и идеите на дизайнера, направил го, са по техен вкус :)

 Сред интересните предложения бихме желали да отбележим и това на Карина Иванова.

 А ето и нещо по-шарено, същото така достойно състезавало се лого направено от Красимир Даскалов, който е наблегнал на човешкото отношение, което компанията Кредива показва към всички свои клиенти чрез изобразяването на човече чрез логото:

 Благодарим на всички участвали! Гордеем се с талантливите хора, които посещават платформата ни! Очаквайте още много конкурси на VOUBS!

1 comment from 1 voubster
Anzhelina Nadiezda  

🌷

Отговор  •  10 март 2019 22:28:51 UTC
Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси