Конкурсът, който спечели конкурса за конкурси

  • 02 април 2019
  • 349 0 0

Преди два месеца VOUBS стартира новата си инициатива - вече имаме нов конкурс, който всъщност предоставя на Вас, потребителите, вкуса самите вие да са организатори. Сега не само, че можете да участвате в конкурси и с това да се състезавате за първото място, а можете и да се съревновавате да бъдете най-добрият организатор. Простичко е - трябва само да си изберете тема на конкурс и да попълните конкурсният ни плант “Конкурс за забавление (до него се достига при клик на “Създай конкурс”). А после трябва да споделяте колкото можете повече вашият конкурс, тъй като наградата от 100 евро ще получи конкурсът с най-много участия!

 

Ето и малка подсказка как да имате повече участници: натискате бутона “Покани”. Намира се на конкурсната страница и ви позволява да изпратите специализирани персонални покани до много хора.

 

А сега да погледнем кой е открил как да накара повече хора да участват в конкурса му. С това имаме предвид да разгледаме кой е спечелил конкурса ни за конкурси, който ще се провежда месечко, тоест краят на всеки месец е крайният срок за получаване на участия.

 

Победител за месец март е… Паскал Кадьо - създател на конкурса “Красотата на цветята”: https://www.voubs.com/contests/the-beauty-of-flowers/795 Оказва се, че темата е била доста интригуваща и воубстърът от Канада печели първо място! Различни снимки на цветя бяха регистрирани:  маргаритки, рози, пролетни цъфтящи клонки. Общо 140 участия, което е много добър резултат! В крайна сметка красиви макове бяха избрани да станат победител в побеждаващия конкурс. Хмм.. звучи малко объркващо казано така, но ще свикнете - така или иначе тук във VOUBS има само печеливши. Можете да видите по-долу спечелилата снимка на Леонид Борозенцев от Русия:

 

 

За да бъдем абсолютно честни, този месец има нещо странно - от 18 състезаващи се конкурса второ място в конкурса за конкурси отива за “Най-добра снимка на цвете” от  Ицо Тепавичаров. Доста подобна тема!? И то събрала 109 участия. Предполагаме, че пролетното настроение наистина е печелившото!

 

Трето място в конкурса за конкурси за март месец отива за Костадинка Йорданова на “Най-добра снимка на небе”, брой участници: 89.

 

Пожелаваме на всички създаващи конкурси през април месец - късмет! И не забравяйте, че ключът към успеха е създаването и споделянето с приятели!

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси