Какво е да си на 50? Доста хубаво, ако си хотел!

  • 02 август 2019
  • 393 0 0

50 години… половин век. Време за мъдрост, спокойствие, зрялост, равновесие, придобита класа, стабилен опит зад гърба. Да, всички тези качества ги притежава хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ Златни пясъци. А освен утвърдено име и качество на обслужването, гарантирано е модернизиран и освежен. И при всички тези фактори, как 50-тата годишнина на хотела да не е страхотен повод за празненство.

 

На върха на ИНТЕРНАЦИОНАЛ Златни Пясъци се разполага един от най-красивите басейни в цяла България - инфинити басейна Скайфол. О, бихме желали един VIP пропуск за там! Хм.. но как да се сдобием?! - Лесно! Като вземем участие в конкурса, отбелязващ юбилея на хотела. Този и много други награди като например 5000лв, 1 уикенд за двама, ваучери за 500лв от Dynaphoss и PhotoSynthesis, за 200лв от магазин Reaction и MaxSport, още 50 продаръци от Интернационал, Ви очакват! Защото този рожден ден не е като всички останали - тук рожденикът раздава подаръците, а те са от хубави по-хубави! 

 

Наградите звучат супер, а още по-приятно става като разберем темата на конкурса - лека и забавна. Необходимо е само да заснемете едноминутно видео за Варна и да го регистрирате на: http://www.1varna.bg/ На кратко казано: докато сте си на почивка във Варна и се любувате на лятото, можете да спечелите награди. И то само за една минута! Изискванията на конкурса са описани на конкурсната страница, но уверяваме ви - няма нищо необичайно. Престрашете се да участвате, съберете приятели, забавлявайте се. По-голямата част от наградите ще бъдат раздадени чрез жребии, така че всеки има шанс да спечели - било то професионалист или аматьор във видео заснемането. 

 

Само че наистина важно е да не пропускате сроковете. Всяко хубаво нещо си има край. Лятото и то. Малко след като изпратим най-слънчевия сезон, то конкурсът ще бъде затворен за регистрации на видео-та. Именно на 30-ти септември е последният шанс да включите Вашето видео. Но малък съвет - не чакайте последния момент, тъй като първото място ще се определи по вот на жури и на публиката. Колкото повече време има публиката да гласува за вашето видео - толкова по-добре. А споменавайки жури, нека ги изброим: хотел Интернационал, Affect Media, Art In Vision, както и известният български рапър - 100 кила. 


Нека благодарим на хотел Интернационал, както и на техните партньори за организирането на този супер конкурс: INNOWAVE SUMMIT, Dynaphos, Photosynthesis, Максспорт, Магазин Reaction, Клуб Адреналин Варна, Картинг Варна, Red Bull, Affect Media, Art In Vision. Участвайте сега!

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси