Влюбен във вятъра

  • 06 август 2019
  • 235 0 0

Някога били ли сте влюбени? И тук говорим за истинска любов, за която вие и другият човек сте готови да се откажете от всичко? Ако да, то тогава трябва да знаете какво е да блестите в присъствието на обичания от вас.  Защото няма друго нещо на земята, което да ви накара да се почувствате живи. Само вашият възлюбен. Такъв е и случаят със замъка в Равадиново и вятъра. Защото слънцето блести там, само когато има повей на вятъра.

 

С множество посетители - един милион за година и бидейки като истинска оживяла приказка, замъкът е вдъхновил много хора и е получил сериозен медиен отзвук, бил е включван във видео клипове и репортажи не веднъж. Туристическа атракция номер едно на българското черноморие сега има още едно невероятно събитие.  Замъкът организира конкурс на тема, която може да накара въображението на творците  - "Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години. Това е третото онлайн състезание, след успеха на предните две: първото на тема “Замък от приказките”, второто “ Китай, България, Влюбен във вятъра”. Както и предните два, така и тазгодишният конкурс търси най-добрите фотомонтажи. Ето линк, където можете да прочетете пълните правила: https://www.voubs.bg/contests/zam-k-t-vluben-v-v-vat-ra-sled-100-godini/889 

 

И споменавайки най-добрите, определено трябва да ви кажем за факта, че има невероятни награди, които са за първите три места - 500, 300 и 200 евро. Можете лесно да организирате семейно пътуване до замъка с тях! О, но е важно да регистрирате фотомонтажа си навреме, ако искате да ги получите. Крайният срок е 29 септември. След това трябва да изчакате няколко дни журито да оцени. Победителите ще бъдат обявени на 7 октомври.

 

Потопете се в мистерията на приказката: не мечтайте само за това! Това е вашият шанс да станете част от нещо толкова великолепно! Не забравяйте колко лесно е - направете фотомонтаж, влезте във вашия VOUBS акаунт и се присъединете безплатно към конкурса! Успех на всички!

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси