Нека ТРУДЪТ застане ПРЕД ФОТООБЕКТИВА Ви!

  • 10 март 2020
  • 511 0 0

От древни времена човечеството се труди. Факт! Няма да бъде пресилено, ако кажем, че трудът е основно парче от пъзела, наречен „живот”. По един или друг начин той е призната, универсална ценност за всеки човек. Защото чрез него си осигуряваме прехрана и подслон. Защото често пъти оцеляването ни зависи от това. А и защото иначе дните ни са празни, трудно биха имали смисъл без нещо да сме сторили или сътворили. 

Ние хората също така обаче знаем как да се наслаждаваме на труда и резултатите си от него – това е другата страна на монетата. Със сигурност в днешното забързано ежедневие голяма част от нас могат да загубят тази нишка – на удовлетворение и радост. Оказва се, че да си намериш точната работа никак не е лесна работа! Често пъти имаме нужда от подкрепа, за да изберем посоката, за да придобием увереност или пък да продължим да се развиваме.

30 години Агенция по заетостта е единственият обществен посредник на пазара на труда в България, който подкрепя хората, търсещи работа или мечтаещи за своята професионална реализация. 30 години Агенция по заетостта е неизменно до работодателите, като им помага да открият търсените от тях кадри.

По повод годишнината си Агенция по заетостта организира конкурс “ТРУДЪТ ПРЕД ФОТООБЕКТИВА”. Това е първото по рода си фотосъстезание, което дава гласност именно на „красотата” на труда в България. Можете да подавате своите любителски и професионални фотографии по темата след безплатна рагистрация на www.voubs.bg на следната конкурсна страница: http://bit.ly/386G99l. Имате право да участвате само с 3 кадъра, затова обмислете добре! 

 

Подаването на участие става само за секунди - качвате желаната от Вас снимка, която трябва да бъде задължително Ваша авторска! Не забравяйте -  трябва да побързате, защото времето е ограничено и имате само 40 определени дни да го направите: от 2-ри март до 10-ти април, а пет дни по-късно ще бъдат излъчени победителите. 

 

Наградите ли?! Да, те са страхотни! Тъй като е честване на 30-годишнина, първите 30 печелят! Тези ТОП фотографии ще бъдат включени във фотоизложба на 29-ти април в центъра на гр.София - на Моста на влюбените, както и ще бъдат поставени за постоянно из цялата ни страна в бюрата по труда. А фотографите, спечелили първите три места, освен популяризиране на творчеството, ще получат и материални награди: фотоапарт, ваучер за фототехника на стойност 500 лв. и 300 лв. 

 

Пожелаваме успех на всички участници! Българската поговорка гласи, че “Трудът краси човека”. Нека това се случи точно пред Вашия фотообектив!

   

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси