Фотомонтаж, който ще Ви донесе 700€

  • 08 март 2017
  • 1401 0 0

Кога за последно бяхте в замък? Истински замък – с големи, каменни стени, високи кули, тайна градина, олтар, дори и езеро? Не се тревожете, ако никога не сте посещавали средновековен палас. Шансът Ви да спечелите 700€, без дори да напускате дома си, е огромен, затова прочетете статията докрай и разберете повече за тази невероятна възможност!

През 1996 г., амбициозния български архитект – Георги Тумпалов - поставя основите на невероятен проект, който е и негова детска мечта. Георги започва строежа на свой собствен замък на територията на Равадиново – малко, китно селце по българското Черноморие. След няколко години усилена работа, Георги и семейството му успяват да издигнат замък, който кръщават с името „Влюбен във вятъра”.

Замъкът е изграден от 20 000 тона камъни, съдържащи микродиаманти. Това е причината, поради която замъкът мени цвета си през различните части на денонощието. Могъщата постройка разполага с няколко кули, а гледана отгоре има формата на кръст. На територията на замъка можете да намерите магически чешми, градина с няколко хиляди екзотични растения, изкуствено езеро, параклис и още много невероятни места!

Сега Георги Тумпалов има желанието да популяризира архитектурното си постижение сред хора от цял свят, които с радост биха отишли да видят замъка, и затова има нужда от Вашата помощ. Георги организира конкурс за уникален и креативен фото монтаж, съдържащ снимка на замъка, като щедро ще възнагради най-талантливите участници в конкурса.

Кой и как може да участва в конкурса?

Конкурсът за фото монтаж е свободен и отворен за фотографи и графични дизайнери от цял свят! Ще разполагате и с няколко висококачествени снимки на замъка, като няма ограничения какъв софтуер за графичен дизайн ще използвате, за да създадете монтажа.

Конкурсът се организира във VOUBS – мястото, където се организират десетки конкурси всяка година. За да участвате в конкурса, трябва само да кликнете върху линка в края на страницата. Регистрацията започва на 15-ти март и продължава до 03 май, така че разполагате с достатъчно време да създадете зашеметяващ фотомонтаж!

Защо трябва Вие да участвате в конкурса?

Като човек, който се интересува от фотография и обработка на снимки, то сигурно търсите начини, по които да докажете уменията си и да бъдете възнаградени за тях. Е, конкурсът за фото монтаж „Приказният замък” е чудесна възможност да покажете таланта си и да спечелите невероятни парични награди. Общият награден фонд на конкурса е 1500€, а наградите са както следва:

• 700€ за 1-во място

• 400€ за 2-ро място

• 300€ за 3-то място

Десет участници ще получат и поощрителни награди на стойност 100€ в WINGS – виртуалната валута на VOUBS. Звучи чудесно, нали?

Кой и как ще определи победителите?

Максималният рейтинг, който участник в конкурса може да събере, е 75%. Журито на конкурса, състоящо се от Георги Тумпалов и неговия екип, могат да присъдят максимален рейтинг от 60%, а останалите 15% се образуват от гласовете на потребителите на VOUBS. Гласуването започва на 27-ми март и приключва на 10-ти май, а победителят ще бъде обявен на следващия ден.

Георги Тумпалов и неговият екип Ви желаят вдъхновяваща и креативна работа!

Участвайте в конкурса тук: http://bit.ly/2mhVgGC

 

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси