VOUBS UP - Майсторски класове за фотографи 2017 (7-9 април 2017)

  • 20 март 2017
  • 969 0 0

Като привърженик на фотографията и всичко свързано с нея, сигурно Ви се е искало да посетите събитие, на което да се запознаете с известни и успели фотографи, от които да научите повече за фотографското изкуство.

Или пък сте имали желанието да посетите майсторски клас за фотографи, където да научите нови техники и похвати, но уви, тези събития са рядкост и не винаги носят полезна и приложима информация.

Тази година конкурсният хъб VOUBS за пръв път ще организира майсторски класове за фотографи! Събитието ще събере на едно място едни от най-известните и успели фотографи в България и света, които ще Ви разкрият част от тайните на занаята. Гост-лектори ще бъдат: Пини Хамоу (Израел), Ерик Нейтън (Великобритания), Белий Ден (Русия), Евгени Димитров – основател и собственик на Булфото, както и Любомир Бенковски – Бенджи – фоторепортер с над 25 години опит!

Срещите ще се проведат под формата на уоркшопове, като са подходящи за любители и професионални фотографи.

Темите на уоркшоповете са: 

• Креативна фотография с водещ Пини Хамоу

• Таймлапс фотография с водещ Ерик Нейтън

• Комерсиална фотография с водещ Белий Ден

• Интензивен курс за фоторепортери с Евгени Димитров и Любомир Бенковски

Събитията ще се проведат на 7, 8 и 9 април, 2017 г., във VIVACOM Art Hall, София. Повече информация и възможност да закупите билети ще откриете на сайта на събитието: https://event.gg/5639/

Важно! Възползвайте се от промоционалните цени на билетите, като се регистрирате до 24 март! Очакваме Ви!

 

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси