Тайните на перфектната снимка: таймлапс и креативна фотография

  • 21 март 2017
  • 1276 0 0

Сигурни сме, че докато разглеждате Фейсбук или пък любимия си сайт, сте попадали на някоя шантава и оригинална фотография, и Ви се е искало и Вие да можете да правите подобни снимки с Вашия фотоапарат.

Сигурни сме и че сте попадали на таймлапс фотографии на падащи звезди или пък на автомобили в движение, и с учудване сте си задавали въпроса „Как е направено това?” 

Както вече знаете, VOUBS за пръв път организира майсторски класове по фотография, на които ще научите тайните на перфектната снимка, и с лекота ще можете да създавате шедьоври с фотоапарата. Част от уъркшоповете ще бъдат две от най-актуалните и желани теми - „Креативна фотография” и „Таймлапс фотография”. Техни водещи са двама успели фотографи, признати в цял свят – Пини Хамоу и Ерик Нейтън.

Уъркшоп на тема „Креативна фотография” с Пини Хамоу

Пини Хамоу е израелски фотограф с редица награди от конкурси и събития от цял свят. Любимите му дисциплини са черно-бяла фотография, портрети и креативна фотография. По време на уъркшопа Пини Хамоу ще разкаже за принципита си на работа, източници на вдъхновение, избора на композиция, използването на цветове и др. Уъркшопът  ще бъде разделен в две части - теория и практика, като по време на практическата част ще имате възможност да снимате модели и да получавате насоки от Пини Хамоу.

Уъркшопът ще се проведе на английски език и ще продължи общо 6 часа - от 10:00 ч. до 13:00 ч. и от 14:00 ч. до 17:00 ч. Подходящ е както за любители, така и за професионалисти. 

Уъркшоп на тема „Таймлапс фотография” с Ерик Нейтън

Ерик Нейтън е британски фотограф, известен със своята пейзажна фотография. Снимал е в повече от 90 страни и има публикации в редица международни издания. По време на уъркшопа фотографът ще разгледа историята, принципите и техниките на заснемане на таймлапс фотография, а във втората част ще можете да заснемете свои собствени таймлапс кадри и ще получите насоки от Ерик Нейтън.

Уъркшопът ще се проведе на английски език и ще продължи общо 6 часа - от 10:00 ч. до 13:00 ч. и от 14:00 ч. до 17:00 ч. Подходящ е за хора с малък или без опит в таймлапс фотографията. Осигурен e преводач на български.

Събитията ще се проведат на 7 и 8 април, 2017 г., във VIVACOM Art Hall, София. Повече информация и възможност да закупите билети ще откриете на сайта на събитието: https://event.gg/5639/

 

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси