Как да спечелиш €700 с креативен фотомонтаж

  • 23 април 2017
  • 1472 0 0

(имаш по-малко от седмица)

Ако страстта ти са графичният дизайн и обработката на снимки, то значи си на правилното място. Конкурсът за фотомонтаж „Приказният замък” е все още отворен и все още имаш шанс да спечелиш €700, затова прочети статията докрай и след това грабвай любимия редактор на снимки!

През 1996 г. българският предприемач Георги Тумпалов започва работа по амбициозен проект, което е и негова детска мечта. Тумпалов мечтаел да построи замък, като онези в приказките, с високи тухлени стени, няколко кули и езеро наблизо. И след няколко години тежък труд, мечтата му става реалност и сега Тумпалов е собственик на най-известния и забележителен замък в България – „Влюбен във вятъра”.

Замъкът е разположен на територията на Равадиново – малко, китно селце, в близост до Черноморието. Погледнат отгоре, замъкът има формата на кръст, а стените му менят цвета си, което се дължи на хилядите диаманти, които се съдържат в тях. Както ще се убедиш, „Влюбен във вятъра” има великолепна архитектура и определено е място, което трябва да посетиш веднъж в живота си!

След като вече е построил собствен замък, следващата цел на Тумпалов е да популяризира творението си. Това е причината да организира във VOUBS за най-добър фотомонтаж със снимка на замъка. Наградите за най-добрите 3 са: €700 за първо място, €400 за второ, €300 за трето. В допълнение – ще получиш снимка на замъка, която трябва да използваш в своя проект.

Звучи интересно, нали? Ето няколко бързи съвета, които ще са ти от полза при работата върху твоя фотомонтаж:

1. Заложи на креативността. Опитай се да създадеш нещо оригинално и уникално, и не се страхувай за разчупиш стила си. В края на краищата, креативността е онова, което различава истинския артист от аматьора.

2. Покажи ни най-доброто. Поставянето на няколко филтъра и ефекти и изпращането на финалния резултат не е начинът, по който ще влезеш в топ 3. Освен креативност, журито търси още истински талант и умения.

3. Не прекалявай. Да, журито иска да види таланта ти, но не прекалявай с ефектите и работата с четката. Проста и оригинална идея, изпълнена по брилянтен начин – това ще впечатли журито.

4. Разучи конкуренцията. Вземането на участие малко преди конкурсът да затвори си има и своите предимства. Ако искаш да си една крачка пред конкуренцията, разгледай проектите до момента, но в никакъв случай не се изкушавай да ги копираш.

Регистрацията приключва на 26-ти април! Имаш по-малко от седмица, за да създадеш зашеметяващ фотомонтаж и да грабнеш €700!

Включи се в конкурса тук: http://bit.ly/2nUEbH0

 

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси