Фотографски конкурси в които трябва да участвате през 2017

  • 08 септември 2017
  • 1275 0 1

Присъединихте ли се към VIPA 2017? Това е шанс да станете част от голямата общност на VOUBS със 100 000 потребителя, да участвате в 24 конкурса с ниска такса за участие (20 WINGS = 9,60 евро) и жури с повече от 20 международни членове. 24-мата победители ще бъдат част от надпреварата за спечелване на наградата Фотограф на годината, статуетка Златен VOUBS и 5000 евро, а наградите от общо 23 000 евро ще бъдат разпределени между тях.

Но ако обичате конкурсите и се наслаждавате на надпреварата за 1-во място, има и още страхотни конкурси за фотография, в които може да участвате тази година. Погледнете нашите препоръки.

 

1. SONY World Photography Awards 2018

Световната фотографска организация организира в партньорство с SONY 4-ри от водещите световни конкурси по фотография. Можете да изберете един от следните: Професионален - за цялостно творчество (краен срок 11 януари 2018 г.), Отворен - 10 категории, с награда за най-добро изображение (краен срок 4 януари 2017 г.), Младежки - за 12-19 годишни младежи, (краен срок 4 януари 2018 г.) и със Студентски фокус - за всички студенти, които учат фотография (краен срок 4 декември 2017 г.).

Едно от водещите предимства на тези конкурси е, че не само победителите, но и одобрените и коментирани фотографи, имат възможност да получат международно представяне.

2. MONOCHROME PHOTGRAPHY AWARDS 2017

Черно-бялото е винаги стилно и модерно. Тук може да избирате между 14 професионални и 14 аматьорски категории, за да покажете вдъхновението и таланта си. Крайният срок е 19 ноември 2017 г. Журито се състои от известни фотографи от цял свят. Снимките на първо, второ и трето място, както и други, признати от журито от двете категории, ще бъдат публикувани в годишната книга "Monochrome Photography Awards".

 

3. Fine Art Photography Awards (FAPA) 2018

4-те "Fine Art Photography Awards" предлагат участие без входна такса при ранно записване, ако се включите в конкурса до 15 октомври. Победителите от професионалната и любителската категория ще получат съответно 3000 и 2000 $ долара плюс сертификати и възможност да бъдат представени в галерия "Победители" и да получат международна публичност.

 

4. CHROMATIC PHOTOGRAPHY AWARDS 2017

Международният конкурс за цветна фотография е отворен както за професионалисти, така и за аматьори. Може да спечелите престижни и парични награди, участвайки в една от 20-те категории. Международното жури е съставено от редактори на списания, куратори на галерии, професионални агенти и други професионалисти от областта. Срокът е 5 ноември 2017 г.

 

5. Proify International Photo Competition

12 уникални категории - от сватбени снимки до улична фотография, портрети и пейзажи и над 5000 $ награда. Този конкурс може да Ви помогне да получите внимание и признание, за да изградите успешна кариера във фотографията. Потребителите се насърчават да участват в повече от една категория.

Ние знаем, че хората, влюбени във фотографията, притежават този импулс за създаване на уникални произведения със зашеметяваща красота, улавящи страхотни кадри, където и да отидат. Споделете моментите, събрани през годината с останалата част от света - заслужава си!

 

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси