12 безплатни месечни конкурса за фотография, към които да се присъедините през 2017-2018

  • 28 септември 2017
  • 2362 0 0

1 октомври е началната дата за месечните аматьорски безплатни конкурси на VOUBS! Серията "Топ 10 снимки на месеца" има за цел да избере 10-те най-добри фотографа и да ги награди с WINGS. Вземете участие в един или повече (а защо не и във всички) конкурси и може да тествате уменията си в действителна конкуренция.

Класираните в топ 10 снимки, ще бъдат възнаградени с общо 300 WINGS. WINGS е виртуалната валута на VOUBS, която може да закупите на цена 0,48 евро за 1 WING. Има много конкурси, в които може да си спечелите WINGS и така да участвате в платените състезания. Няма значение дали сте професионалист или аматьор и в коя държава живеете. Колкото повече месечни конкурса спечелите, толкова повече WINGS ще имате за заплащане на входни такси в премиум или професионалните конкурси с много парични награди.

Няма ограничение по жанрове или теми за участие в конкурсите. Всеки може да качи снимка по свой избор - окончателния резултат ще бъде решен от жури (60%) и от гласовете на аудиторията (40%). Съставът на журито в конкурса се състои от най-малко 3-ма души, избрани от организатора - Фамозо груп ООД. Конкурсите имат минимум 30 дни за регистрация и минимум 30 дни за гласуване. Класирането става видимо 7 дни преди края на конкурса.

Запомнете: Няма такса за участие в месечните конкурси. Всеки месец от октомври 2017 г. до август 2018 г., имате възможност да бъдете един от най-добрите 10 фотографи, избрани да получат WINGS.

Всеки един конкурс стартира на 1-во число от съответния месец. Като част от конкурсите с аматьорски лиценз на VOUBS, те отговарят на определени стандарти и правила, наложени от VOUBS да придобият този лиценз - моля, прочетете ги внимателно, преди да участвате със снимките Ви. Тук сме изброили всички 13 конкурса, за да ги направим по лесни за следване.

Октомврийският конкурс стартира утре и ще остане отворен за регистрация за цял месец. Това важи за всеки един от месечните конкурси.

2. Ноемврийският конкурс започва на 1 ноември.

3. Декемврийският конкурс започва на 1-ви декември.

4. Конкурсът през януари 2018 г. започва на 1 януари 2018 г.

5. Февруарският конкурс започва на 1 февруари. Бъдете готови - това е най-краткия месец и времето Ви ще бъде ограничено.

6. Конкурсът през март започва на 1 март.

7. Конкурсът през месец април, започва на 1 април и това не е шега.

8. Конкурсът през месец май, започва на 1-ви май.

9. Конкурсът през месец юни, започва на 1-ви юни.

10. Конкурсът през месец юли, започва на 1-ви юли.

11. Конкурсът през месец август, започва на 1 август.

12. Септемврийският конкурс започва на 1 септември.

13. Октомврийският конкурс започва на 1 октомври. Това ще бъде последният Ви шанс да се присъедините.

VOUBS Ви препоръчва да се регистрирате в сайта и да натиснете бутона следвай, за да получавате известия винаги когато наближава някой важен краен срок. Така ще научите, когато следващият конкурс е отворен за регистрация и ще може да планирате по-добре участието си. Посещавайте редовно Вашият VOUBS профил, за да не пропуснете всички нови съобщения. Очакваме Ви!

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси