Топ 10 снимки ноември 2017

  • 11 януари 2018
  • 1094 0 0

Ноемврийският конкурс ни изненада приятно - както може да видите, имаме две седми места от 217 участника. Състезанието беше много силно и се надяваме, че това ще продължи и в следващите 10 конкурса през 2018 г. Тук ще Ви представим първите 10 фотографии в класирането. Не пропускайте възможността да спечелите WINGS, като участвате в някои от следващите месечни безплатни конкурси!

1. Първо място и 75 WINGS печели Есен в язовир "40-те извора"на Костадинка Йорданова от България. Живописният пейзаж около язовира, разположен в Родопите, е още по-впечатляващ, оцветен от есента.

Autumn in Dam “40 Springs”

2. Второ място и 45 WINGS печели Огнян Николов и неговото "Небесно царство". Снимката му изглежда взета от приказка, но всъщност представя много реално място. Сградата на Патриаршията изпъква над мъглата на хълма Царевец, а на заден план може да видите най-високия връх в Стара планина -  връх Ботев.

"Небесно царство"

3. Трето място и 40 WINGS печели Partha Chakraborty от Индия. Неговата снимка "Моля, спасете ме" ни представя злощастна жаба в момент, в който бива изядена от гладна змия. Снимката е направена с Канон 60 D.

4. Четвърто място и 35 WINGS печели "Сила" на Chinmoy Biswas. Той e успял да улови момента, когато две дървесни мравки се опитват да уловят и носят скакалец върху клона на дърво.

"Сила"

5. Пето място и 30 WINGS печели "Мост през нощта" на Боян Йеремич от Сърбия. Неговата нощна сцена на красив, осветен мост над река Сава и преминаваща стара лодка е направена в столицата на Сърбия, Белград.

"Мост през нощта"

6. Шесто място и 25 WINGS печели "Историята на една мъглива сутрин" от Андрей Кровлин от Русия. Мъглата и светлината създават невероятен ефект на мистерия в тази панорама, направена от девет вертикални кадъра.

7. Първото седмо място и 20 WINGS печели фотографията "Сутрешно изкачване от Ракапоши" на Muzamil Toori, Пакистан. Момиче, което се наслаждава на сутрешното изкачване на връх Ракапоши, е заснето от потребителя. Колко живи са цветовете и чист въздуха!

8. Второто седмо място и 20 WINGS печели "След бурята" на Дарън Томсън от Австралия. След като гръмотевична буря се спуска към залива Ботани в Сидни, Австралия, този залез изрисува света с приказно ярко жълто-оранжево. Изображението е направено от пристанището на Капитан Кук в Кърнел.

9. Девето място и 10 WINGS печели "Дъх на есен" от Алексей Крилов от Русия. Опростеността на композицията e допълнена от топлите цветове и сенчестия ефект, за да се предаде идеята, че нищо не е завинаги и топлината рано или късно ще замести студа.

10. Десето място и 5 WINGS печели фотографията "Мъжки паун показва чара си" на Самира Душева, от България. Необичайно оцветен мъжки паун ухажва женската с невероятния си външен вид.

"Мъжки паун показва чара си"

Това са само първите 10 снимки, но има още много интересни и красиви фотографии, които сте ни изпратили за изданието през ноември. Не забравяйте да разгледате тук цялата галерия - харесайте и оставете коментари, за да покажете Вашата оценка за работата на колегите Ви фотографи.

Все още няма коментари. Коментирай!

Открийте още Конкурси
Абонирай се за нашия бюлетин
Области на интереси