Voubs is for sale. Contact us!
1 минута Варна
Награден фонд: 2.8K
1 во Място: €2550
Разгледай
/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=56230
1 ви
България
новак
 • Харесван
 • Удостоен
Reezy Rane - 1 Minute Varna

Варна е морето
Морето е любов

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Може да си от Равда или от София, но това не ти пречи да направиш рекламен филм за Варна. Събери кураж, приятели и камера и можеш да станеш част от историята на града. Режисирай и бъди смел - доста продукции се провалят, но не и твоята. Филмирай хората и времето, в което живеем, от красивата му страна. Направи композиция на нещата в кадър, както би искал да бъдат. Или просто експериментирай със стил, като в рекламите. Видеото с продължителност между 60 и 90 секунди, можеш да споделиш в нашата платформа до 30-ти септември. И най-доброто видео ще спечели 5000 лева!

Конкурсът се организира от „ХОТЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛАД, като част от програмата по отбелязване на събитието 50 години ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Видео конкурса има за цел да даде възможност на участниците да проявят своята креативност и да представят своята гледна точка към град Варна и неговите околности и да популяризират града като туристическа дестинация.

Един участник има право да участва с не повече от едно видео. Видеото и текстът към него (ако има такъв) трябва да са създадени по възможност за конкурса и да не нарушават чужди авторски и сродни права. Фокусирайте се върху кадри от град Варна.

Предизвикайте се. Намерете положителното послание, което искате да предадете и го изразете в своето кратко видео. Няма ограничения за подхода към темата – клипът може да бъде игрален, документален, интервю, анимационен, черно-бял, ням и прочее.

Всеки участник трябва да качи своя видеоклип на конкурсната страница https://www.voubs.bg/contests/1-minuta-varna/887 като видео файлове, с разрешени формати: MPG, .MOV, .WMV и .AVI. Към видеото автора трябва да добави информация за себе си съдържаща три имена, възраст, град, телефонен номер и e-mail за връзка. Видеото трябва да съдържа официалното лого на конкурса, което можете да изтеглите ТУК. Крайният срок за изпращане на материалите е до 24:00 часа на 30.09.2019 г. Видеоклиповете изпратени след крайния срок няма да бъдат допуснати до участие в конкурса, без задължение на Организатора да уведомява участниците за извършеното дисквалифициране.

Видеоклиповете трябва да са на тема „1 минута Варна“. И ще бъдат оценявани на база следните критерии: Спазване на условията на конкурса; Оригиналност и индивидуалност на съдържанието на видеото. Оценява се иновативността, авторската позиция и идея, оригиналност на съдържанието, самостоятелност, убедителност и способност на автора да ангажира вниманието на зрителя. При формиране на оценката се съблюдава спазването на изискването за времетраене на видеоклипа /до 90 секунди/. Mузикалният фон трябва да е безплатен или със закупени или уредени права. Лицензът или релийзът за него трябва да бъдат удостоверени. Конкурсно жури на Организатора преглежда изпратените видеоклипове и извършва селекция на най-добрите.

Един победител ще бъде определен на заседание на журито, чрез гласуване и ще бъде обявен и публикуван на страницата на конкурса на адрес: http://1varna.bg/

На e-mail: 1minutevarna@interhc.com може да задавате въпроси, свързани с конкурса. За повече информация може да следите фейсбук-страницата ни https://www.facebook.com/1minuteVarna/

 

НАГРАДИ ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ:

 • 5000 лв. от хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ;
 • Уикенд за двама в хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ;
 • Ваучер за 500 лв от Динафос.
 • Ваучер за 500 лв от Photosynthesis.

 

НАГРАДИ, КОИТО ЩЕ СЕ РАЗДАДАТ ЧРЕЗ ЖРЕБИИ:

 

От хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ -  1 ВИП карти за Скайфол 2020 г. за двама
От хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ - още 50 юбилейни награди
3 билета за INNOWAVE SUMMIT
От Максспорт - ваучер за 200 лв.
От Магазин Reaction -  ваучер за 200 лв.
От Картинг Варна - 10 ваучера за еднократно посещение
От Клуб Адреналин Варна - 5 ваучера за бънджи скок
Red Bull - Предметна награда/яке/

 

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Всички

цел

Закупуване на авторски права

Категория:

Кино

Под-категория:

Късометражни филми

Целева общност

Режисьори
Създатели на видео съдържание
Пътешественици
Маркетолози

Времетраене

86 Days

Период за регистрация

25 Юли 2019  -  30 Септември 2019

Публичен вот

30 Септември 2019  -  16 Октомври 2019

Жури гласуване

25 Юли 2019  -  16 Октомври 2019

Обявяване на победители

19 Октомври 2019

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file
1. ПРАВИЛА за провеждане на онлайн видео-конкурс за авторско видео с продължителност между 60 и 90 секунди на тема „1 минута Варна“.
1.1. Конкурсът се организира от „ХОТЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ АД, ЕИК 175072185 /Организатор/ като част от програмата по отбелязване на събитието 50 години ИНТЕРНАЦИОНАЛ.
1.2. Изложените по-долу правила са задължителни и обвързващи за участниците в конкурса.
1.3. С извършването на което и да е от действията за участие, описани в настоящите правила, участниците потвърждават, че са ги прочели, разбрали и приемат безусловно. Правилата уреждат отношенията между Организатор и физически лица участващи в конкурса.
1.4. Право на участие в конкурса има всяко пълнолетно физическо лице.
1.5. Може да участват и непълнолетни лица(+14 години) със съгласието на родител/настойник. Кандидатите могат да участват, както индивидуално, така и в екип. Всеки екип трябва да излъчи представител, който да го представлява.
1.6. Кандидатите трябва да участват в конкурса индивидуално или групово, но трябва да излъчат представител.
1.7. Един участник има право да участва с не повече от едно видео.
1.8. Видеото и текстът към него (ако има такъв) трябва да са създадени по възможност за конкурса и да не нарушават чужди авторски и сродни права.
1.9. Участието в конкурса НЕ е обвързано със заплащане на такса за участие.
2. Целеви кадри:
2.1. Фокусирайте се върху кадри от град Варна.
3. Творчески стил:
3.1. Предизвикайте се. Намерете положителното послание, което искате да предадете и го изразете в своето кратко видео.
3.2. Няма ограничения за подхода към темата – клипът може да бъде игрален, документален, интервю, анимационен, черно-бял, ням и прочее.
3.3. Видеа, които съдържат нецензурни или обществено неприемливи изказвания, образи и послания, НЯМА да бъдат допускани до участие в конкурса.
4. Технически изисквания:
4.1. 16:9 Full HD 1920X1080
4.2. 25fps
4.3. high quality sound
4.4. file MPG, .MOV, .WMV и .AVI
4.5. minimum rate 10000 kbps
4.6. codec video h264
4.7. Максимален размер на видео файла: 2GB
4.8. Максимална продължителност: от 60 до 90 секунди
4.9. Без музикален фон или само музикални композиции или оригинални и неиздадени композиции или песни, които не са защитени с авторски и сродни права.
5. Език:
5.1. По Ваша преценка. Вие решавате дали да има диалог, глас зад кадър или друго. Ако има говор на език, различен от български и английски, добавете английски субтитри.
6. Права за използване и разпространение:
6.1. С участието си в конкурса всеки участник предоставя безвъзмездно на Организатора всички права за използване, разпространение и публично изпълнение на видеото без ограничение в срока.
7. ПРОЦЕДУРА ЗА УЧАСТИЕ:
7.1. Всеки участник трябва да качи своя видеоклип на конкурсната страница https://www.voubs.bg/contests/1-minuta-varna/887 като видео файлове, с разрешени формати: MPG, .MOV, .WMV и .AVI.
7.2. Към видеото автора трябва да добави информация за себе си съдържаща три имена, възраст, град, телефонен номер и e-mail за връзка.
7.3. Крайният срок за изпращане на материалите е до 24:00 ч. на 30.09.2019г.
7.4. Видеоклиповете изпратени след крайния срок няма да бъдат допуснати до участие в конкурса, без задължение на Организатора да уведомява участниците за извършеното дисквалифициране.
7.5. Видеоклиповете трябва да са на тема „1 минута Варна“.
7.6. Видеоклипове, които не отговарят на условията за участие, посочени в настоящите правила няма да бъдат разглеждани и няма да бъдат допуснати до участие в конкурса, без задължение на Организатора да уведомява участниците за извършеното дисквалифициране.
7.7. Видеото трябва да съдържа официалното лого на конкурса, което може да изтеглите тук : https://drive.google.com/open?id=11EDGO6IUVgvGNkIEmansXKluvHHEx50s
7.8. С изпращането на видеоклипа участникът потвърждава, че се е запознал с настоящите Правила за участие в конкурса, приема ги и се задължава да ги спазва.
8. КРИТЕРИИ ЗА ОЦЕНЯВАНЕ
8.1. Спазване на условията на конкурса; Оригиналност и индивидуалност на съдържанието на видеото. Оценява се иновативността, авторската позиция и идея, самостоятелност, убедителност и способност на автора да ангажира вниманието на зрителя.
8.2. При формиране на оценката се съблюдава спазването на изискването за времетраене на видеоклипа /до 90 секунди/.
8.3. Mузикалният фон трябва да е безплатен или със закупени или уредени права. Лицензът или релийзът за него трябва да бъдат удостоверени.
8.4. Конкурсно жури на Организатора преглежда изпратените видеоклипове и извършва селекция на най-добрите.
8.5. Един победител ще бъде определен на заседание на журито, чрез гласуване и ще бъде обявен и публикуван на страницата на конкурса на адрес: http://1varna.bg/
8.6. Победителят в Конкурса ще бъде обявен не по-късно от 15.10.2019г.
9. НАГРАДИ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ:
9.1. Голямата награда за победителя в конкурса е парична сума в размер на 5 000 (пет хиляди) лева. Организаторът си запазва правото да връчи и други парични или предметни награди на избрани от журито участници.
10. ЗА ВРЪЗКА С ОРГАНИЗАТОРА:
10.1. На e-mail: 1minutevarna@interhc.com може да задавате въпроси, свързани с конкурса. За повече информация може да следите фейсбук-страницата ни https://www.facebook.com/1minuteVarna/

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 100000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 1

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.