Voubs is for sale. Contact us!
"Черно-бяла фотография" конкурс
Специална
1 во Място: €19
Разгледай
1 ви
Португалия
новак
 • Удостоен
PRAY

Old lady praying for a better world

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Конкурсът е подходящ за фотографи от цял свят. Участници могат да бъдат всички лица на възраст над 18 години, които имат регистрация.

 

Фотографско предизвикателство

 

Акцент в снимките на участниците, трябва да бъде черно-белият цвят. Тази тема е актуална и днес в дигиталната ера. Присъединете се към нашето онлайн предизвикателство с най-добрите си творби по темата. Обръщайте внимание на линиите, сенките и формите.

 

Снимайте в RAW режим

 

Много потребители не могат да снимат в RAW режим защото техниката не го позволява или защото не знаят как, но е препоръчително ако искате да имате повече контрол при редактирането на изображенията. Ако вашият фотоапарат не ви позволява да работите в RAW, снимайте с цветове и преобразувайте по-късно на компютъра си. Може да се изненадате от резултатите.


Някои снимки определено изглеждат по-вдъхновяващи без цветове. Снимайте с възможно най-ниското ISO. Това е особено важно, когато става дума за черно и бяло, където шумът създаден от ISO-то, може да стане още по видим.


Много фотографи предпочитат черно-белите изображения в ситуации с нисък контраст. Един тъмен или облачен ден може да бъде чудесното време за снимки. Това са дните, в които онези които създават цветна фотография, се оплакват от "лошата светлина". Следващият път, когато се озовете в мрачен ден, това е вашето време за работа. Включете се с вашите най-добри произведения в нашето онлайн предизвикателство.

Повече участници - по-голям награден фонд

 

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 10 Wings. 100% от събраните входни такси (10 WINGS), ще се натрупват в наградния фонд.


1 WINGS се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки участник, ще прибави 3,20евро към наградния фонд.


Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи натрупания награден фонд т.е. 100% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 5-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда в портфейла си.


За да участвате, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 10 WINGS (на цена от 4,80 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Може да закупите от виртуалната валута чрез PayPal и ePay.

 

Крайни срокове

 

Регистрацията започва на 01.06.2017 г. и приключва на 06.07.2017 г.
Гласуването ще стартира на 15.06.2017 г. и ще приключи на 13.07.2017 г.
Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн на 14.07.2017 г.
Класирането и резултатите, ще бъдат видими в последните 7 дни на конкурса.

 

Защо да изберете VOUBS?

 

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута. Но това не е всичко. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини.

 

Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS.com e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

42 Days

Период за регистрация

1 Юни 2017  -  6 Юли 2017

Публичен вот

15 Юни 2017  -  13 Юли 2017

Жури гласуване

15 Юни 2017  -  13 Юли 2017

Обявяване на победители

13 Юли 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

                                                                                    

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 2000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.