1 минута Варна
Награден фонд: 2.8K
1 во Място: €2550
Разгледай
/media/flashcomm?action=mediaview&context=normal&id=56230
1 ви
България
новак
  • Харесван
  • Удостоен
Reezy Rane - 1 Minute Varna

Варна е морето
Морето е любов

покажи коментарите
3 comments from 3 voubsters
Цветно Пловдив   Къде се вижда Класирането?

Отговор  •  19 октомври 2019 05:01:35 UTC
1 Minute Varna
1 Minute Varna     Здравейте. Регистрацията в конкурса приключва след няколко часа по VOUBS време. (Може да следите брояча тук на корицата на конкурса. Часовникът с VOUBS времето, може да се види най-долу вдясно във футъра на платформата.) След което страницата с временното класиране ще бъде отворена за гласуване. Освен публичния вот има и жури вот, като той е с най-голяма тежест (сила) 90%, а публичния вот е 10% от оценката. Жури екипът може да научите в секция екип, тук в страницата на конкурса. Гласуването е напълно безплатно, като изисква само регистрация във VOUBS, която също е безплатна. Повече за гласуването може да прочетете в точка "6" на правилата за участие във VOUBS конкурси тук - https://www.voubs.bg/rules/participants
Отговор  •  30 септември 2019 19:46:44 UTC
Maria Lazarova   Здравейте, благодаря много за отговора. Имам и друг въпрос под видеото не съм си оставила данните в профила ми основна информация съм записала имейла и трите си имена, а в допълнителна информация телефона. Или трябва задължително да си дам данните под видеото?Благодаря за отговора.
Отговор  •  02 октомври 2019 19:33:11 UTC
1 Minute Varna
1 Minute Varna     Здравейте. В правилата на конкурса и по конкретно в точка 7.2. е записано: Към видеото автора трябва да добави информация за себе си съдържаща три имена, възраст, град, телефонен номер и e-mail за връзка. Ако не сте го направили при качването на медията, но сте попълнили тази информация във VOUBS профила си, това е достатъчно. Ако все още не сте, може да го направите като отидете в профила си и да добавите необходимата информация.
Отговор  •  04 октомври 2019 09:29:41 UTC
Maria Lazarova   Здравейте може ли да задам въпрос - мои приятели искат да гласуват за клипа но казват ,че им искате някакви суми ли точки ли да дадат и чак след това да дадат гласа си!Обяснете ми какво става!
Отговор  •  30 септември 2019 17:51:05 UTC