Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Абстрактна макро фотография”
Награден фонд: 166
1 во Място: €166
Разгледай
1 ви
България
професионалист
 • Удостоен
 • Харесван
In the world of macro

ladybug

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Абстрактна макро фотография”

Предизвикваме Ви, да потърсите и намерите подходящи интересни обекти за снимане и да вземете участие в конкурса с Ваши лични изображения по темата.

Бъдете креативни

Макро фотографията наистина е уникален жанр. При повечето от другите видове (пейзажна, портретна, спортна и т.н.) искате да получите контекста на сцената в изображението. Тук, вие можете буквално да се съсредоточите върху това, което е важно и да отстраните всичко излишно, като просто се доближите достатъчно. Едно от най-добрите неща е, че може да го направите навсякъде, всичко което Ви трябва е цел която да снимате.

Абстрактната фотография в общи линии е представяне на обекта по нестандартен начин. Така, че тук ще трябва да мислите малко по-различно. Фокусът е повече върху цвета, формата и текстурата. И Ви позволява да се доближите още по-близо до целта.

 

За този тип фотография, най-подходящи са: цветя; дървета; плодове; зеленчуци и т.н. Това не значи, че не може да снимате часовник или чаша вода. Но понякога, тези добре познати форми са трудни да се трансформират в абстрактни образи.

Имате нужда от макро обектив, ако искате да снимате наистина отблизо. При работа използвайте статив, ако е възможно. Способността за фокусиране отблизо на обектива означава, че е много лесно вашата цел да стане извън фокус, дори с най-малкото движение.

Експериментирането е може би едно от най-важните неща. Бъдете креативни и направете най-страхотните фотографии. Участвайте, а ние Ви обещаваме парични награди.

Участвайте и спечелете

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на уеб сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне 2 регистрирани участници. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка медия. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

Регистрацията започва на 06.02.2017 г. и приключва на 19.03.2017 г. Гласуването ще стартира на 13.02.2017 г. и ще приключи на 22.03.2017 г. Победителите ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Защо VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

6 Февруари 2017  -  19 Март 2017

Публичен вот

13 Февруари 2017  -  22 Март 2017

Жури гласуване

13 Февруари 2017  -  22 Март 2017

Обявяване на победители

22 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

        

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори