Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс "Деца се хранят"
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Breakfast

Red apples,
Big apples,
Good apples,
Yummy apples,
Any kind of apples,
I like apples!

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс "Деца се хранят"

Конкурсът е подходящ за фотографи от цял свят, които желаят да представят най-добрите си снимки по темата "Деца се хранят" и да спечелят страхотни парични награди. Снимките с хранещи се деца, могат да бъдат наистина сладки и забавни. Колко сладко и цапащо може да бъде това забавление понякога.

Понякога снимането може да бъде предизвикателство

Снимането на деца може да бъде предизвикателна задача, тъй като те обикновено не обичат да позират пред фотоапарата, особено когато са твърде заети с нещо, което те харесват. Например хапването на сладолед. Всичко се случва толкова бързо, което го прави изключително трудно за фотографа, да улови момента. Поради това, много от снимките се получават размазани и извън фокус.

Децата правят смешни физиономии, когато се хранят. Когато снимате, е най-добре да уловите момента, когато са фокусирани върху храната или някои от хората около тях. Това могат да бъдат забавни и сладки снимки. Смехът и усмихнатите детски лица на масата, винаги правят очарователни изображения.

Избягвайте употребата на светкавица,  използвайте високо ниво на ISO, максимална скорост на затвора. Опитайте се да ги накарате да игнорират вас и вашия фотоапарат. В крайна сметка извън техническите детайли, всичко се свежда до времето. Няколко полезни съвета: имайте търпение; бъдете в готовност; използвайте естествена светлина; изберете внимателно режима на вашия фокус; не се опитвайте да ги управлявате.

Фотографията означава да бъдете на точното място, в точното време и с правилния обектив.

Участвайте и спечелете

Организаторът на събитието гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки потребител, който е регистриран, може да участва напълно безплатно, без входни такси. Вотът и определянето на победителите, ще се проведе от жури в екип от трима души.  Максималният резултат, който може да се постигне от участник е 50%. Състезанието не може да започне, ако няма регистрирани минимум двама участници в него.

Награди за победителите

Спечелилият с най-висока оценка, ще вземе награда от 100 евро. А класиралите се от 2-ра до 10-та позиция, ще спечелят по 10 WINGS единици от нашата виртуална валута, като поощрителна награда. Платформата VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла на всеки участник и чрез нея се заплаща за участие в конкурсите с входна такса.

Регистрацията стартира на 23.03.2017 и приключва на 03.05.2017. Гласуването ще започне на 30.03.2017 и ще приключи на 06.05.2017. Печелившите ще бъдат обявени онлайн. Резултатите и класирането, ще могат да се следят в последните 7 дни от конкурса.

Защо да изберете VOUBS?

Тук е мястото където, можете едновременно да се забавлявате и развивате таланта си, и да спечелите пари, продукти и виртуална валута WINGS. Ние Ви предоставяме нови интригуващи възможности. Всеки потребител с регистрация в сайта, може да създава онлайн проекти и да предлага различни награди на участниците във всички съществуващи дисциплини. Собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

11 Март 2017  -  21 Април 2017

Публичен вот

18 Март 2017  -  24 Април 2017

Жури гласуване

18 Март 2017  -  24 Април 2017

Обявяване на победители

24 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

        

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 2222

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори