Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Детски спомени”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Руска федерация
новак
 • Удостоен
Children in the wood

Children in the wood

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Детски спомени”

 

Конкурсът е подходящ за всички участници със страст към фотографията. Някои от най-важните снимки които някога ще направите, са на близки до вас хора. Фотографии на магически моменти от детството, които са особено специални и дълго ще бъдат ценени от поколенията. Изображения, които са уловили незабравими спомени от вашето детство или детски спомени на вашите деца.

 

Незабравими моменти на фокус

 

Понякога децата ви може да бъдат по-заинтригувани да си играят, от колкото да позират за снимка, но ако го направите под формата на игра, те скоро ще осъзнаят, че може да бъде много забавно.

 

Когато сте навън, винаги бъдете готови за интересни снимки. Опитайте да създадете някои кадри с действие и емоция. Емоция може да се усети от изображение по няколко начина. Например, изражение на лицето, езика на тялото, композиция, светлина, цвят и заобикалящата среда в рамките на кадъра. Непринудените снимки са най-хубави и естествени, когато обекта не е наясно, че снимате.

 

Участвайте с най-добрите фотографии по темата и спечелете страхотни награди.

 

Участвайте и спечелете

 

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум 2 регистрирани участници.

 

Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

 

Регистрацията започва на 22.01.2017 г. и приключва на 04.03.2017 г. Гласуването ще стартира на 29.01.2017 г. и ще приключи на 07.03.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

 

Защо VOUBS?

 

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

22 Януари 2017  -  4 Март 2017

Публичен вот

29 Януари 2017  -  7 Март 2017

Жури гласуване

29 Януари 2017  -  7 Март 2017

Обявяване на победители

7 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

       

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори