Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Хора говорещи по телефона”
Награден фонд: 164
1 во Място: €164
Разгледай
1 ви
Сърбия
новак
 • Удостоен
24/7 online

Cell phones have become a necessity for many people throughout the world. The ability to keep in touch with family,
business associates, and access to email are only a few of the reasons for the increasing importance of cell phones.
My primary use is browsing the internet and social networks. Which one is yours primary use?

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Хора говорещи по телефона”

Конкурс в който участниците показват чрез фотографиите си телефона, като част от ежедневието ни, сега с мобилните устройства или в миналото с добрите стари аналогови апарати. В това състезание участващите трябва да споделят с нас уникални кадри, чрез които да представят най-добрите си снимки по темата.

Телефоните са навсякъде около нас

Без значение какъв тип фотография специализирате или предпочитате, в един момент ще Ви се наложи да снимате хора. Снимането на хора е много по-различно от това на: красиви планини; живописни морски пейзажи; историческа архитектура; коли; сгради, храна или това коeто снимаме обикновено.

 

Конкурсът е подходящ за фотографи от цял свят, които имат снимки с акцент върху хора говорещи по телефона, заснети с различни фотографски техники.

Обърнете внимание на случващото се около вас. Независимо дали сте в метрото, вървите по улицата, или седите в бара, ще забележите една обща нишка. Повечето от хората са се загледали в мобилните си устройства. Погледите им са надолу, ние пренебрегваме това, което се случва пред очите ни. Опитайте да уловете различната гледна точка. Бъдете креативни и направете най-страхотните и забавни фотографии.

 

Участвайте още сега, а ние Ви обещаваме парични награди.

Спечелете с най-добрата си снимка

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне двама регистрирани. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка медия. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

Регистрацията започва на 12.02.2017 г. и приключва на 25.03.2017 г. Гласуването ще стартира на 19.02.2017 г. и ще приключи на 28.03.2017 г. Победителите ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните седем дни на конкурса.

Защо да изберете VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

12 Февруари 2017  -  25 Март 2017

Публичен вот

19 Февруари 2017  -  28 Март 2017

Жури гласуване

19 Февруари 2017  -  28 Март 2017

Обявяване на победители

28 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

         

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори