Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Магически врати и ключалки”
Награден фонд: 164
1 во Място: €164
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
 • Харесван
Paris - always a good idea - the magic of small streets with magic doors

Paris - always a good idea - the magic of small streets with magic doors. The photograph was taken during a rainy day in Paris. The small streets reveal the magic of nature. A perennial tree is wrapped small door.A magical place to drink warm cappuccino at a small table in a restaurant located on a quiet street in Paris.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Този фотографски конкурс Ви предизвиква, да потърсите и намерите подходящи интересни обекти за снимане и да вземете участие с Ваши лични изображения по темата. Конкурсът е подходящ за професионални фотографи и любители. Това е конкурс за фотография, в който участниците са посветили уникални кадри, чрез които представят магически ключалки или врати в най-различни цветове и форми. Магията е навсякъде Има нещо тайнствено, което прави вратите и ключалките интересни. Те ни казват толкова много за улиците, историята, културата и са навсякъде. Могат да бъдат най-различни: големи; малки; обикновени; цветни; стари; магически; антични. Понякога ще намерите отворени врати и ключалки заедно с ключ, понякога с или без хора. Това е тема, която е едновременно достъпна за всеки. Всички ние имаме врати около нас, но също така разкрива някои творчески възможности, да развихрите своите фантазии. Чувствайте се свободни да предприемете подхода на работа, който ви харесва. Участвайте, а ние Ви обещаваме страхотни награди. Участвайте и спечелете Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд. Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне двама регистрирани участници. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay. Защо да участвате? Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник. Регистрацията започва на 04.01.2017 г. и приключва на 14.02.2017 г. Гласуването ще стартира на 11.01.2017 г. и ще приключи на 17.02.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните седем дни на конкурса. Защо да изберете VOUBS? Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

4 Януари 2017  -  14 Февруари 2017

Публичен вот

11 Януари 2017  -  17 Февруари 2017

Жури гласуване

11 Януари 2017  -  17 Февруари 2017

Обявяване на победители

17 Февруари 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

     

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 2222

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори