Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Най-добър скок уловен в обектива”
Награден фонд: 164
1 во Място: €164
Разгледай
1 ви
Руска федерация
новак
 • Удостоен
The choreography of the street

The picture was taken 2013

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Конкурсът е отворен за фотографи участници, които имат желание да представят своите най-добри произведения по темата. Тук ще намерите подходящите за Вас предизвикателства, чрез които може да спечелите невероятни парични награди.

Бъдете креативни

Заснемането на скокове на хора е тенденция във фотографията от много години. Правенето на ясни изображения на скачащи хора, не е чак толкова трудно, колкото изглежда. В действителност този вид фотография става популярен през 40-те и 50-те, благодарение на Филип Халсман. Той налага термина и идеята за „джъмпология”.

Навсякъде по света на хората им харесва да правят снимки със скокове във въздуха. И защо не? Това е голямо забавление и по този начин можете да получите някои наистина уникални и енергични снимки. Участвайте и се забавлявайте, а ние Ви обещаваме страхотни награди.

Как да участвате в конкурса?

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне 2 регистрирани участници. За да участвате в надпреварата, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка.

VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Какви са наградите за победителите?

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

Регистрацията започва на 13.01.2017 г. и приключва на 23.02.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Изберете VOUBS

Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

13 Януари 2017  -  23 Февруари 2017

Публичен вот

20 Януари 2017  -  26 Февруари 2017

Жури гласуване

20 Януари 2017  -  26 Февруари 2017

Обявяване на победители

26 Февруари 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

        

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 1111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори