Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Най-добра снимка на концерт”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Jazz Fest 2015 - Veliko Tarnovo

Jazz Fest 2015 - Veliko Tarnovo. The drummer Volkan Oktem - contractor from Turkey.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Най-добра снимка на концерт”

Конкурсът е отворен за участници фотографи от цял свят, С желание да представят своите произведения пред нашата аудитория. Снимките,  могат да бъдат от различни музикални събития, които оживяват и предават емоционалния заряд от сцената и любимите изпълнители. Тук ще намерите подходящите за Вас състезания, в които може да спечелите невероятни награди. 

Снимайте любимите си звезди

Концертната фотография е една от най-трудните области във фотографията. Тук нямаме никакъв контрол. Не можем да насочим обекта докато го снимаме, нямаме контрол върху осветлението, което постоянно се променя и не разполагаме с достъп до всеки ъгъл. Много често има и времево ограничение в рамките на което е позволено да се снима.

Все още има няколко области във фотографията, където оборудването е много важно и една от тях е концертната фотография.

Поради слабото осветление, ще трябва да използвате обективи с отворена бленда и фотоапарати, които позволяват да правите снимки с високо ISO без шум.

Ако сте далеч от сцената изключете светкавицата. Когато правите снимки със светкавица, ако димът е пред изпълнителя, тогава светкавицата ще освети дима, а не изпълнителя. В такива ситуации трябва да се избегне снимането със светкавица. Все пак ако пушекът е зад музиканта, може да подобри картината.

В повечето концерти доминиращ цвят е червеният. Осветителните техници, харесват тези цветни светлини, които фотографите обикновено мразят. Трябва да бъдете внимателни, дали червеният цвят няма да "изгори" и да загубите данните в тези части на кадъра.

При концертите не е достатъчно снимките да са технически перфектни, също така Ви трябва добра история и интересна композиция.

Как да участвате в състезанието?

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от € 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум 2 регистрирани участници. 

Участвайте сега

Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи € 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

Регистрацията започва на 16.01.2017 г. и приключва на 26.02.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

Защо VOUBS?

Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

16 Януари 2017  -  26 Февруари 2017

Публичен вот

23 Януари 2017  -  1 Март 2017

Жури гласуване

23 Януари 2017  -  1 Март 2017

Обявяване на победители

1 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

          

 

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори