Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Най-добра снимка на снежен човек”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Best snowman with a hat

Best snowman with a hat

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Най-добра снимка на снежен човек”

Конкурсът, е подходящ за всички участници със страст към фотографията. Зимата предлага чудесни условия и много възможности за аматьори и професионалисти, да усъвършенстват уменията си и да направят едни от най-добрите си изображения.

Какво правят децата, когато видят току-що паднал сняг? Те отиват навън, за да си направят снежен човек, разбира се. Тук акцентът трябва да бъдат идейни фотографии със снежен човек, заснети по време на правенето му или когато е напълно завършен. Те трябва да са забавни и креативни, да показват различни техники на заснемане на белия цвят.

Зимата идва и ни предлага куп фотографски предизвикателства. По своята същност, празниците са пълни с детайли и спомени, които искате да снимате. Снегът е ярък и вътрешният сензор за светлина на вашата камера може да се обърка. Когато снимате не използвайте светкавица, тя просто ще отскочи от снега. Най-добрият начин да се преодолее този проблем, е като работите в ръчен режим.

Ако е възможно, правете вашите изображения в RAW формат. Никога не изтривайте изображение, докато не го видите по детайлно на по-голям екран. Не забравяйте, че бихте могли да включите и някои други елементи във вашите снимки, в допълнение на снежния човек. Участвайте с най-добрите фотографии по темата и може да спечелите парични награди.

Участвайте още сега и спечелете

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум 2 регистрирани участници.

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро парична награда. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

 • Регистрацията започва на 28.01.2017 г. и приключва на 10.03.2017 г. 
 • Гласуването ще стартира на 04.02.2017 г. и ще приключи на 13.03.2017 г. 
 • Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. 
 • Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

 

Защо VOUBS?

 

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

28 Януари 2017  -  10 Март 2017

Публичен вот

4 Февруари 2017  -  13 Март 2017

Жури гласуване

4 Февруари 2017  -  13 Март 2017

Обявяване на победители

13 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

         

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори