Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Огледала”
Награден фонд: 166
1 во Място: €166
Разгледай
1 ви
България
професионалист
 • Удостоен
 • Харесван
Butterfly in the mirror

Hand-arranged feathers. Their reflection in the mirror creates the image of a butterfly

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Огледала”  

Конкурсът “Огледала” е отворен за всички участници фотографи от цял свят. Те трябва да имат желание да участват и представят своите произведения пред нашата аудитория. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

При нас ще откриете подходящите за Вас състезания, в които може да спечелите невероятни парични награди.

Проявете творчество

Чрез отражения може да се получат невероятни ефекти и красиви фотографии. Използването на огледала, може да промени една снимка в произведение на изкуството. Всичко от което се нуждаете, е огледало и черен фон. Има всякакви видове подходящи предмети за създаване на прекрасни изображения.

Поставете огледалото да легне върху равна повърхност, която е в близост до прозорец и поставете черния фон. Поставете камерата на статив с доста висок ъгъл, който да е насочен надолу. Поиграйте си с ъгъла на камерата докато снимате. Трябва да променяте вашата перспектива. Резултатите са невероятни и си заслужават усилията.

Можете да използвате DSLR камера. Съществува голямо разнообразие от обективи, които работят с тях. Опитайте с обектив от 35 до 70 мм, който ще ви позволи да фокусирате доста близо. За целта, може да изберете и някой макро обектив.

В зависимост от обекта, може да искате отражението да бъде на фокус, или не. Вашата бленда ще ви помогне да контролирате дълбочината на рязкост. Ако използвате DSLR, опитайте снимане в режим с приоритет на блендата с отвор F/11, за отражение на фокус. Ако искате то да бъде леко фокусирано, тогава опитайте F/4 или F/ 5.6. Ако използвате макро обектив, може да се наложи да използвате по-малък отвор на блендата, като F/16 или F/22, за да запазите изображението на фокус.

Фотографията използваща отражения е предизвикателство, което изисква добър поглед. Креативността и снимките с добро качество, зависят от умението на фотографа да вижда нещата по различен начин.

Как да вземете участие в състезанието?

Всеки регистриран потребител може се присъедини, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне двама регистрирани участници. За да участвате в надпреварата, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Очаквайте страхотни награди

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си.

Регистрацията започва на 18.02.2017 и приключва на 31.03.2017.
Гласуването ще стартира на 21.02.2017 и ще приключи на 03.04.2017. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.


Защо VOUBS?

Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

18 Февруари 2017  -  31 Март 2017

Публичен вот

21 Февруари 2017  -  3 Април 2017

Жури гласуване

21 Февруари 2017  -  3 Април 2017

Обявяване на победители

3 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

           

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори