Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Патриотична фотография”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
The Monument of Freedom, Shipka peak

The Monument of Freedom, Shipka peak

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Патриотична фотография”

Конкурсът “Патриотична фотография”, е подходящ за всички участници със страст към фотографията на символи. Това е чудесна възможност за аматьори и професионалисти фотографи, да усъвършенстват уменията си и да направят неповторими изображения.

Фотография от такъв тип, изисква много търпение и внимание. Без значение колко развълнувани сте. Ако притежавате достатъчно умения, те ще Ви помогнат и вие ще имате възможност да заснемете любимите си патриотични изображения.

Символите са навсякъде

Ние общуваме чрез използването на символи през цялото време. Символ е знак, рисунка, която представя в съкратен вид същността или значението на даден предмет, събитие или идея. Обикновено това е опростен образ, който, заради някои асоциации в съзнанието на зрителя, представлява по-сложна идея или система.

Патриотичните знаци, обединяват хората чрез създаване на визуални, словесни, или иконични изображения на исторически личности, ценности, цели, или история. Конкурсът има за цел фотография, която акцентира върху патриотични изображения като: предмети; в модата; в архитектурата; боди арт и грим; татуировки.

Участвайте с най-добрите си фотографии и може да спечелите чудесни парични награди.

Участвайте още сега и спечелете

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум двама регистрирани участници.

Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

Регистрацията започва на 05.03.2017 г. и приключва на 15.04.2017 г. Гласуването ще стартира на 12.03.2017 г. и ще приключи на 18.04.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните седем дни на състезанието.

Защо VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

5 Март 2017  -  15 Април 2017

Публичен вот

12 Март 2017  -  18 Април 2017

Жури гласуване

12 Март 2017  -  18 Април 2017

Обявяване на победители

18 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

         

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори