Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Пейзажи с красива дъга”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
 • Харесван
My street under the rainbow

Beautiful rainbow flecked sky over my street in the village of Kolarovo. A thing was that the weather cleared and the sun appeared in the sky.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Пейзажи с красива дъга”

Конкурсът е подходящ за участници фотографи, които притежават снимки с пейзажна фотография включваща задължително красива дъга. И разбира се, желаят да ги споделят с нашата аудитория.

Красотата на природата

Това е конкурс за фотография, в който участниците трябва да представят уникални кадри на пейзажи, чрез които да покажат, любимия си природен феномен дъгата. Това могат да бъдат всякакви пейзажи: планиски; градски; в дивата природа.

Както дъгите не са плътни, затова е добре да снимате пред фон, който им позволява да се открояват, колкото е възможно. В идеалния случай, ще попаднете на фон, който е изчистен и който има по-тъмни цветове (планини, облаци, водопади и т.н.). Това не винаги е възможно, но можете да промените ъгъла на снимане. Или да се съсредоточите само върху част от дъгата, която се намира на фона на невероятен пейзаж.

Дъгата е красива, но заобикалящата среда прави разликата в снимката. Затова е важно, внимателно да се обмисли, как да се композира вашата снимка, за да се получи перфектната комбинация. Имайте предвид, че там където има една, често може да бъде втора, или най-малко още един слой над първия. Включването и на двата може да доведе до допълнително ниво на интерес към вашата творба.

Едно от нещата които различават пейзажната фотография, това е високото качество на изображенията. Участвайте, а ние Ви обещаваме чудесни награди.

Участвайте и спечелете

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от 3 души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум 2 регистрирани участници.

Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

Регистрацията започва на 21.02.2017 г. и приключва на 03.04.2017 г. Гласуването ще стартира на 28.02.2017 г. и ще приключи на 06.04.2017 г. Победителят и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

Защо да изберете VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

21 Февруари 2017  -  3 Април 2017

Публичен вот

28 Февруари 2017  -  6 Април 2017

Жури гласуване

28 Февруари 2017  -  6 Април 2017

Обявяване на победители

6 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

          

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори