Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Пейзажи със замръзнала вода”
Награден фонд: 170
1 во Място: €170
Разгледай
1 ви
Македония, Република
новак
 • Удостоен
Frozen landscapes

Frozen Dojran lake with boat in it

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Конкурсът е подходящ за професионални фотографи и любители, които имат снимки с пейзажна фотография по темата и желаят да ги споделят.

Ледено царство на фокус

Това е конкурс за фотография, в който участниците са посветили уникални кадри, чрез които представят любимите си пейзажи от лед. Това са фотографии които спират дъха: морета; океани; езера; водопади; реки и други.

Разбира се, има няколко съображения, които да имате предвид, когато се работи с лед, но резултатите си заслужават усилията. За да се намери, проучвайте в началото на зимата преди снеговалежите да го покрият. По-късно през сезона, търсете местата, където вятърът е изчистил снега от него.

Ледът е просто вода в твърдо състояние и неговото заснемане в две състояния едновременно, може да бъде вълшебно. Потърсете по краищата на потоци и реки, за места, където ледът се среща с движещата се вода.

Естествената красота на замръзналата вода я прави идеален обект за снимки, по това време на годината. Температурите навън започват да стават все по ниски, а възможностите за правене на уникални кадри се увеличават драстично.

Едно от нещата които различават пейзажната фотография, това е високото качество на изображенията. Участвайте, а ние Ви обещаваме чудесни награди.

Участвайте и спечелете

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне 2 регистрирани участници. За да участвате в надпреварата, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка.

VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Защо да участвате?

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

Регистрацията започва на 07.01.2017 г. и приключва на 17.02.2017 г. Гласуването ще стартира на 14.01.2017 г. и ще приключи на 20.02.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Защо да изберете VOUBS?

 

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

7 Януари 2017  -  17 Февруари 2017

Публичен вот

14 Януари 2017  -  20 Февруари 2017

Жури гласуване

14 Януари 2017  -  20 Февруари 2017

Обявяване на победители

20 Февруари 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

          

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори