Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Приключенски снимки”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
 • Харесван
Rafting

Fast spring shaked our boat like never before. Constanly going up and down we were just a step from roll-over.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Приключенски снимки”

Конкурсът е подходящ за участници, които адреналина им е в кръвта. И разбира се, желаят да споделят с нашата аудитория своите произведения по темата. Снимки от интересни и труднодостъпни места, екстремни спортове, в които адреналина се покачва.

Красотата на природата

Какво е приключенската фотография? Това е снимане на приключения, обикновено на открито. Включително зашеметяващи пейзажи, динамични личности, предизвикателни,  и непрекъснато променящи се условия за снимане. Тази интригуваща тема предлага, множество обекти, интересни за снимане: трекинг; катерене; речно спускане с каяк; планинско спускане и други.

Това е конкурс в който участниците трябва да представят уникални кадри, с които да покажат любимите си места сред природата. Това могат да бъдат всякакви зони зареждащи ни с адреналин: планински; морски; градски; сред дивата природа.

Ако харесвате фотографията и отделяте от времето си за посещаване на доста интересни приключения? Тогава приключенската фотография и това състезание са точно за вас. Участвайте, а ние Ви обещаваме чудесни награди.

Участвайте и спечелете

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум двама регистрирани участници.

Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

Регистрацията започва на 15.02.2017 г. и приключва на 28.03.2017 г. Гласуването ще стартира на 22.02.2017 г. и ще приключи на 31.03.2017 г. Победителят и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните седем дни на състезанието.

Защо да изберете VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

15 Февруари 2017  -  28 Март 2017

Публичен вот

22 Февруари 2017  -  31 Март 2017

Жури гласуване

22 Февруари 2017  -  31 Март 2017

Обявяване на победители

31 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

         

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори