Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Сенки и силуети”
Награден фонд: 183
1 во Място: €183
Разгледай
1 ви
Обединено кралство
новак
 • Удостоен
First Date

Black and white silhouette

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Сенки и силуети”

 

Този фотографски конкурс Ви предизвиква, да потърсите и намерите подходящи интересни обекти за снимане и да вземете участие с Ваши лични изображения по темата.

 

Сенките са навсякъде около нас


Има нещо тайнствено, което прави силуетите и сенките толкова интересни. Те могат да бъдат в най-различни форми и са навсякъде около нас.


Силуетите са чудесен начин да се предадат драма, мистерия, емоция и настроение на аудиторията и на вашите снимки. Често се открояват в един албум заради комбинацията от тяхната простота, но и сюжета, който те носят. Хората ги харесват, защото не дават ясна представа за всичко, а оставят част от изображението на въображението на зрителя.


Основната стратегия, която ще трябва да използвате при правенето на фотографии със силуети, е да позиционирате обекта (фигурата, която искате да бъде затъмнена) в предната част на някакъв източник на светлина и да настроите експозицията на фотоапарата на базата на най-ярката част на вашата снимка (задния план), а не предмета на вашето изображение. Така обектът ще бъде недоекспониран (и много тъмен, ако не черен). Изберете обект, със силна и разпознаваема форма, че да бъде достатъчно интересен в своята двуизмерна форма, за да задържи интереса на тези, любуващи се на вашето изображение.

 

Сенките могат да добавят много към една снимка. Те могат да подчертаят емоции, да създадат сюрреалистични изображения, и да бъдат използвани по най-различни начини. Въпреки употребата им при цветни фотографии, има тенденция да се използват предимно при силуети. Те са най-въздействащи, когато се използват в черно-бели фотографии.


При работа използвайте статив, ако е възможно. Експериментирането е може би едно от най-важните неща. Ръчният режим дава пълен контрол над изображенията. Бъдете креативни и направете най-страхотните фотографии. Участвайте, а ние Ви обещаваме парични награди.


Участвайте и спечелете


Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.


Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне 2 регистрирани участници. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка медия. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

 

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

 

Регистрацията започва на 25.01.2017 г. и приключва на 07.03.2017 г. Гласуването ще стартира на 01.02.2017 г. и ще приключи на 10.03.2017 г. Победителите ще бъдат обявени онлайн на 11.03.2017 г. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

 

Защо да изберете VOUBS?

 

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

25 Януари 2017  -  7 Март 2017

Публичен вот

1 Февруари 2017  -  10 Март 2017

Жури гласуване

1 Февруари 2017  -  10 Март 2017

Обявяване на победители

10 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

          

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори