Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс „Слънчеви очила“
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
любител
 • Удостоен
 • Харесван
Black magic woman

Portrait of a woman with sunglasses

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс „Слънчеви очила“


Конкурсът е подходящ за участници от цял свят. Като основен акцент в снимките, трябва да представите потретни снимки на хора със слънчеви очила.

Фотографи които нямат много опит, могат да имат затруднения, когато се сблъскат с фотографиране на хора носещи слънчеви очила. Понякога дори опитни фотографи може да се наложи да правят повече корекции, отколкото е необходимо, за да избегнат отраженията.

Светлината е относително предвидима. Един бърз преглед на ъглите, ще ви позволи да снимате без отблясъци. При всяка фотография има 3 позиции, които могат да се регулират:

 • Позиция / ъгъла на светлината.
 • Позицията / ъгъла на модела ви.
 • Вашата позиция за снимане.

 

Често, трябва да се промени само една от позициите, за да се получат по добре портретните снимки. При фотографии където присъстват очила, се уверете че ъгълът на светлината които цели вашия обект, е различен от ъгъла от който снимате. Когато светлината се отразява от тях, трябва да се разминавате изцяло.

Тук трябва да обмисляте работата си много повече, преди да действате. Освен основната Ви цел, обекта Ви да изглежда добре. Трябва да помислите и за това, което е практично за постигане на кристално ясно изображение.

Участвайте и спечелете

Организаторът на събитието гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки потребител, който е регистриран, може да участва напълно безплатно, без входни такси. Вотът и определянето на победителите, ще се проведе от жури в екип от трима души.  Максималният резултат, който може да се постигне от участник е 50%. Състезанието не може да започне, ако няма регистрирани минимум двама участници в него.

Парични награди за победителите

Спечелилият с най-висока оценка, ще вземе награда от 100 евро. А класиралите се от 2-ра до 10-та позиция участници, ще спечелят по 10 WINGS единици от нашата виртуална валута, като поощрителна награда. Платформата VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла на всеки участник и чрез нея се заплаща за участие в конкурсите с входна такса.

Регистрацията стартира на 23.03.2017 и приключва на 03.05.2017. Гласуването ще започне на 30.03.2017 и ще приключи на 06.05.2017. Печелившите участници ще бъдат обявени онлайн. Резултатите и класирането, ще могат да се следят в последните 7 дни от конкурса.

Защо да изберете VOUBS?

Тук е мястото където, можете едновременно да се забавлявате и развивате таланта си, и да спечелите пари, продукти и виртуална валута WINGS. Ние Ви предоставяме нови интригуващи възможности. Всеки потребител с регистрация в сайта, може да създава онлайн проекти и да предлага различни награди на участниците във всички съществуващи дисциплини. Собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

23 Март 2017  -  3 Май 2017

Публичен вот

30 Март 2017  -  6 Май 2017

Жури гласуване

30 Март 2017  -  6 Май 2017

Обявяване на победители

6 Май 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

       

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 2222

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори