Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Смешни домашни любимци с шапки”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
професионалист
 • Удостоен
 • Харесван
Алиса

Алиса позира с шапка

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Смешни домашни любимци с шапки”

Конкурсът, е подходящ за всички участници със страст към фотографията на животни. Това е чудесна възможност за аматьори и професионалисти фотографи, да усъвършенстват уменията си и да направят неповторими изображения с участието на техните любимци.

Фотографията на домашни животни с шапка изисква много търпение. Без значение колко развълнувани са те, ако сте достатъчно търпеливи, те ще се успокоят и вие ще имате възможност да ги снимате.

Ако искате  да направите портретна снимка на вашето животно. Опитайте да планирате фотосесията, когато то е малко по-сънливо или току-що се е събудило. Така то няма да мърда много и ще ви бъде по лесно. Ако пък искате по-динамичени фотографии, тогава изберете време, в което вашият домашен любимец е енергичен.

Едно от най-трудните неща е, да накарате вашия домашен любимец да не мърда. Лесен трик е, да го оставите да си играе спокойно и след като сте готови, трябва някой да привлече вниманието му, като го извика или му подсвирне. Това ще го изненада и ще имате няколко секунди да го снимате.

Вие познавате най-добре вашия домашен любимец. Една снимка е успешна, когато показва характера му. Ако имате мързелива котка, покажете я как лежи и позира с шапка. Ако вашето животно е игриво, покажете как си играе или прави някой номер с шапката.

Участвайте с най-добрите си фотографии и може да спечелите чудесни парични награди.

Участвайте още сега и спечелете

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум 2 регистрирани участници.

Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

Регистрацията започва на 03.02.2017 г. и приключва на 16.03.2017 г. Гласуването ще стартира на 10.02.2017 г. и ще приключи на 19.03.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

Защо VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

3 Февруари 2017  -  16 Март 2017

Публичен вот

10 Февруари 2017  -  19 Март 2017

Жури гласуване

10 Февруари 2017  -  19 Март 2017

Обявяване на победители

19 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

         

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори