Фото конкурс “Стари и забравени превозни средства”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Румъния
новак
 • Удостоен
 • Харесван
покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

 

 Конкурсът е подходящ за участници със страст към фотографията от цял свят. Стари класически или изоставени превозни средства са една прекрасна възможност, чрез която може да разширите фотографското си портфолио, с едни от най-добрите Ви запомнящи се фотографии.

Преди да започнете приключението си и да снимате стари, класически или изоставени превозни средства. Добра идея е, да сте запознати с основите на структурата на автомобилите. От екстериора, един автомобил може да бъде идентифициран чрез своите уникални характеристики: контур на тялото; капак на двигателя; броня; решетка; багажник; уникално лого; отличителни знаци и т.н. Едно от предизвикателствата при фотографирането на класически, стари и забравени превозни средства е тяхното намиране.

Въпреки, че всеки цифров фотоапарат ще е достатъчен, за най-добри резултати си вземете DSLR фотоапарат. Изборът на обектив зависи от различни фактори като местоположение, осветление и т.н. Изберете обект по ваш избор и след това се позиционирайте под ъгъл, който ви позволява да заснемате по цялата дължина на колата. Има два основни ъгъла, от които могат да бъдат фотографирани обектите. Първо, класическата позиция и второ, от височината на капака на двигателя, което в повечето ситуации ще бъде около височината на кръста. Един DSLR фотоапарат с наклоняващо се LCD, ще се счита за предимство. Чувствайте се свободни да проучите други ъгли, като нисък ъгъл и може би по-висока удобна позиция, ако получите такава възможност. Най-добре би било да получите възможност да снимате по време на златните часове, няколко часа след изгрев и два часа преди залез слънце.

Участвайте и спечелете

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от € 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум 2 регистрирани участници.

 • Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро.
 • Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си.

VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

 • Регистрацията започва на 10.01.2017 г. и приключва на 20.02.2017 г.
 • Гласуването ще стартира на 17.01.2017 г. и ще приключи на 23.02.2017 г.
 • Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн.
 • Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

Защо да изберете VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

 

 

 

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

10 Януари 2017  -  20 Февруари 2017

Публичен вот

17 Януари 2017  -  23 Февруари 2017

Жури гласуване

17 Януари 2017  -  23 Февруари 2017

Обявяване на победители

23 Февруари 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

      

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 1111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Спонсори