Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Страстна и романтична целувка”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
 • Харесван
She said Yes !!!....Venice, Italy

Любов и романтика на площад Сан Марко ,Венеция .

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Страстна и романтична целувка”

Фотографският конкурс “Страстна и романтична целувка”е подходящ за участници от цял свят. Участвайте с някои от най-красивите снимки, които някога сте направили. Фотографии на страст и романтика, които са особено специални и дълго ще бъдат помнени.

 

Изображения, които са уловили незабравими спомени от първата целувка на вас или ваши близки и приятели.

Направете го забавно

Когато сте навън, винаги бъдете готови за интересни фотографии на любимите хора. Опитайте да създадете някои кадри със страст и емоция. Непринудените снимки, са най-хубави и естествени, когато обектите не знаят, че ще бъдат снимани.

Изображенията с целувки са забавни и в много видове фотография. Това могат да бъдат снимки, които показват целувката като начин да изразиш чувствата си. Такива фотографии се правят при страхотни емоционални моменти.

 

Вдъхновете се и ни изненадайте с най-добрите си творби и може да спечелите страхотни парични награди.

Участвайте и спечелете

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум двама регистрирани участници.

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

 

Регистрацията започва на 09.02.2017 г. и приключва на 22.03.2017 г. Гласуването ще стартира на 16.02.2017 г. и ще приключи на 25.03.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

Защо да изберете VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

9 Февруари 2017  -  22 Март 2017

Публичен вот

16 Февруари 2017  -  25 Март 2017

Жури гласуване

16 Февруари 2017  -  25 Март 2017

Обявяване на победители

25 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

              

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори