Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс "Свят в розово"
Награден фонд: 167
1 во Място: €167
Разгледай
1 ви
България
професионалист
 • Удостоен
 • Харесван
My pink world of roses

Get in touch with my pink world - gentle, beautiful and romantic…

Докоснете се до моя розов свят - нежен, красив и романтичен ...

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс "Свят в розово"

Конкурсът е подходящ за участници от цял свят. Като основен акцент в снимките, трябва да бъде розовото. Красиви и неповторими снимки с преобладаващ розов цвят в: природата; ежедневието; навсякъде около нас. Тук ще откриете подходящите състезания. Вземете участие още сега, приготвили сме чудесни парични награди и изненади.

Страст в розово

Когато разберете как работи цвета в цифровата фотография, тогава ще можете да използвате различни цветове, за да създадете различни чувства и емоции в самата снимка. При дигиталната фотография работи най-добре, ако имате основен цвят, а не множество в кадъра. Фокусирайки се върху един, ни позволява да оценим сложните детайли в рамките на самия обект. Розовият, може да внуши усещане за енергичност в дадена фотография.

Една снимка, която включва само най-съществените елементи на сцената, неизменно ще има по-голямо въздействие, отколкото сложен образ с твърде много излишни детайли. Ако има добро общо правило, което да се следва във фотографията, е да не усложняваме. И това е особено валидно, когато се работи с определен основен цвят.

Най-впечатляващ ефект ще създадете, когато два цвята от добре обособени зони на цветния спектър са включени в изображението, като например розово и черно или оранжево и лилаво. Най-простите комбинации са най-въздействащи и колкото са по наситени цветовете, толкова по-атрактивни за зрителите ще бъдат резултатите.

Ако цветът играе важна роля във Вашата композиция, тогава трябва да се уверите, че цветовете са точни, като проверите настройката на баланса на бялото. Когато балансът на бялото е настроен на автоматичен режим, камерата измерва температурата на цвета на светлината и след това определя баланса на белия цвят, за да се получи неутрален резултат. Може би, понякога не е нужен неутрален баланс на цвета, а точно обратното. Да речем, че искате изображението Ви да има розов блясък. В този случай, Вие трябва да направите задължително правилните настройки на фотоапарата, за да се получи желания ефект.

Гарантиран награден фонд

Организаторът на събитието гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки потребител, който е регистриран, може да участва напълно безплатно, без входни такси. Вотът и определянето на победителите, ще се проведе от жури в екип от трима души.  

Максималният резултат, който може да се постигне от участник е 50%. Състезанието не може да започне, ако няма регистрирани минимум 2 участници в него.

Парични награди за победителите

Спечелилият с най-висока оценка, ще вземе награда от 100 евро. А класиралите се от 2-ра до 10-та позиция участници, ще спечелят по 10 WINGS единици от нашата виртуална валута, като поощрителна награда. Платформата VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла на всеки участник и чрез нея се заплаща за участие в конкурсите с входна такса.

Регистрацията стартира на 23.03.2017 и приключва на 03.05.2017. Гласуването ще започне на 30.03.2017 и ще приключи на 06.05.2017. Печелившите участници ще бъдат обявени онлайн. Резултатите и класирането, ще могат да се следят в последните 7 дни от конкурса.

Защо да изберете VOUBS?

Тук е мястото където, можете едновременно да се забавлявате и развивате таланта си, и да спечелите пари, продукти и виртуална валута WINGS. Ние Ви предоставяме нови интригуващи възможности. Всеки потребител с регистрация в сайта, може да създава онлайн проекти и да предлага различни награди на участниците във всички съществуващи дисциплини. Собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

20 Март 2017  -  30 Април 2017

Публичен вот

27 Март 2017  -  3 Май 2017

Жури гласуване

27 Март 2017  -  3 Май 2017

Обявяване на победители

3 Май 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

        

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори