Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Светлините на града”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Нова Зеландия
новак
 • Удостоен
Hong Kong

After National Day fireworks, the coloured smoke spilled through the city creating an almost apocalyptic feel. I was up on the 31st floor .

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

VOUBS очаква вашите оригинални идеи Конкурсът за нощна фотография “Светлините на града” е подходящ за участници от цял свят, които желаят да представят своето изкуство и умения пред широка аудитория. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от 3 души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник. Можете да участвате още сега, приготвили сме Ви много изненади и парични награди. Участвате още сега, приготвили сме за Вас много изненади и парични награди. Това е състезание, в който участниците са посветили свои уникални кадри на любимите си градски забележителности, които представят под с помощта на среднощните светлини. Те ни дават неизчерпаеми идеи, да уловим и запечатим различни сюжети. Нощната фотография в градски условия, дава чудесни възможности за създаването на спиращи дъха кадри. Снимките трябва да бъдат фокусирани върху светлините в града през нощта, като например: осветени сгради; улици; площади; мостове; екстериор; интериор; превозни средства; задръствания, тунели. Тук ще намерите подходящите за Вас състезания, в които може да участвате и да спечелите невероятни награди. Какви възможности получавате? Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 100 евро. Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне двама регистрирани участници. Победителят с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро парична награда, а класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Регистрацията започва на 23.11.2016 г. и приключва на 03.01.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните седем дни на конкурса. Станете част от света на победителите Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.
Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

23 Ноември 2016  -  3 Януари 2017

Публичен вот

30 Ноември 2016  -  6 Януари 2017

Жури гласуване

30 Ноември 2016  -  6 Януари 2017

Обявяване на победители

6 Януари 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 1111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори