Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Текстура в естествения свят”
Награден фонд: 169
1 во Място: €169
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Ice and leaves

Ice and leaves

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Текстура в естествения свят”

Този конкурс Ви предизвиква, да потърсите и намерите подходящи интересни обекти за снимане и да вземете участие с Ваши лични изображения по темата.

Почувствайте свободата на фотографията

Текстурата в природата включва снимки, които показват състава на даден обект в природата. Може да се формира от неравности по повърхността, като при повърхността на една стара тухла или малките форми които се намират върху една повърхност, като тези върху купчина монети.

При този тип фотография, снимането на детайлите по повърхността на обекта, е най-важната характеристика за една снимка. Действителният обект е с по-ниско значение. За да се използва тази техника, камерата трябва да бъде позиционирана за по близък план на детайла, или може да се снима, само част от цялата картина. Един пример за този тип текстура на изображението, ще бъде близък план на моделите наблюдавани в старите скални образувания.

Този стил може да бъде предизвикателство, откакто композиция, светлина и дълбочина работят по различен начин в сравнение с например, пейзажната фотография. Тук всичко е въпрос на модели, цветове и дълбочина. И всеки един детайл играе значителна роля в цялостното възприемане на изображението. Комбинацията от тези сложни детайли, интересни модели, ярки цветове и по-добра дълбочина - всички те допринасят за по-красива снимка.

Очевидно е, че за да снимате текстура, първо трябва да я откриете. Намирането на обикновени е много лесно. Те са навсякъде около нас и не трябва да ходите далеч, за да ги намерите - можете да снимате всичко от тухлена стена до тревата в задния двор.

 

Намирането на уникални, красиви и привличащи погледа текстури, от друга страна е трудно. Но след като започнете да търсите, ще започнете да ги забелязвате много повече навсякъде около вас. И в крайна сметка, ще започнете да се натъквате на такива, които са по-уникални и красиви. При работа използвайте статив, ако е възможно. Експериментирането е може би едно от най-важните неща.

Участвайте, а ние Ви обещаваме парични награди

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

 

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне 2 регистрирани участници. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка медия. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

Регистрацията започва на 24.02.2017 и приключва на 06.04.2017. Гласуването ще стартира на 03.03.2017 и ще приключи на 09.04.2017. Победителите ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Защо да изберете VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

24 Февруари 2017  -  6 Април 2017

Публичен вот

3 Март 2017  -  9 Април 2017

Жури гласуване

3 Март 2017  -  9 Април 2017

Обявяване на победители

9 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

           

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори