Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Забележителна заря”
Награден фонд: 162
1 во Място: €162
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Colorful night

A beautiful, colorful night.. Colors which you see in an instant, but which you save with your camera forever!

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Забележителна заря”

Конкурсът е подходящ за участници от цял свят. Фойерверките като изкуство, да попаднеш и уловиш впечатляваща като цветове и форми заря. Тук ще намерите подходящите за Вас състезания, в които може да спечелите невероятни парични награди. Участвайте още сега.

Фойерверките са нещо, което предизвиква много емоции в хората, тъй като те са не само красиви и ефектни за гледане, но и често се използват за значими събития.

Това са стъпки, които е добре да изпълните, преди да започнете да снимате: Започнете да използвате статив; използвайте дистанционно; изберете най-доброто фокусно разстояние; изберете правилната бленда; настройте правилно скороста на затвора; настройте вашето ниско ISO 100 или 200; изключете светкавицата; снимайте в ръчен режим; експериментирайте.

По време на фойерверките, периодично да проверявайте резултатите си. Трябва да направите няколко кадъра в началото и да направите бърза проверка, за да се види, че са станали добре, преди да снимате още. Не правете проверки след всяка снимка, особено след като сте се погрижили за всичко (или ще пропуснете действието), но наблюдавайте вашите кадри от време на време, за да се уверите, че всичко е наред.

Трябва да намерите най-доброто място за снимане. Не е подходящо, да застанете твърде близо до зарята, тъй като ще трябва да гледате постоянно нагоре и в крайна сметка, ще се уморите от това.

Освен това, ако е твърде близо, може да се наложи да използвате широкоъгълен обектив, за да се побере действието в рамката, което би могло да представлява още един проблем. Така може да включите нежелани обекти, като сгради и дървета в кадъра. Ето защо, най-доброто нещо да направите е, да стоите по-надалеч в открито пространство, в идеалния случай в точката, която дава най-много 45 градуса зрителен ъгъл спрямо земята.

Как да участвате в състезанието?

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има 2 двама регистрирани участници. За да участвате в надпреварата, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Защо да участвате?

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

Регистрацията започва на 02.03.2017 и приключва на 12.04.2017. Гласуването ще стартира на 09.03.2017 и ще приключи на 15.04.2017. Победителите ще бъдат обявени онлайн на 16.04.2017. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Защо VOUBS?

Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

2 Март 2017  -  12 Април 2017

Публичен вот

9 Март 2017  -  15 Април 2017

Жури гласуване

9 Март 2017  -  15 Април 2017

Обявяване на победители

15 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

             

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори