Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Зашеметяващи минималистични снимки”
Награден фонд: 171
1 во Място: €171
Разгледай
1 ви
Руска федерация
новак
 • Удостоен
Simple

Simple graphic architecture

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс  “Зашеметяващи минималистични снимки”

Конкурсът е отворен за фотографи, които имат желание да представят своите произведения по темата. Тук ще намерите подходящите за Вас състезания, в които може да спечелите невероятни награди. Участвайте още сега.

По-малкото е повече

Да бъде просто, не означава непременно да е скучно. Противно на това, което може да си мислите, минималистичния подход изисква много творчество. Добре позиционирания обект, не трябва да бъде голям, за да има голямо въздействие. Вземането на решение, какво да се остави извън кадъра и как да се създаде въздействащо изображение, може да бъде предизвикателство и често изисква много практика.

Това е техника характеризираща се с изключителна опростеност. Някои я предпочитат, други не, но никой не остава безразличен. Много творци се възползват от концепцията, други имат проблем с липсата на дефиниция и посока. Те са привлечени от "по-малкото е повече" с: изчистени линии; геометрични фигури; силни сенки; контрастни цветове; предмети и т.н.

Ярките или контрастни цветове създават чудесни минималистични обекти. Същото важи и за текстурите. Зрителят трябва да бъде в състояние да ги почувства. Понякога всичко е въпрос на намиране на креативен ъгъл за снимане. Не се страхувайте да експериментирате.

Добър начин да работите е, като обърнете внимание на модерната архитектура около вас. Линиите, както и други геометрични форми, могат да направят страхотни обекти за минималистични фотографии. Имате много възможности около Вас, просто трябва да ги откриете.

Това е състезание за висококачествени снимки. Темата не е ограничена и може да бъде всякакъв тип минималистична фотография.

Как да участвате в състезанието?

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Какво представлява WINGS?

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне 2 регистрирани участници. За да участвате в надпреварата, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Какви са наградите за победителите?

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

Регистрацията започва на 06.02.2017 г. и приключва на 19.03.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Изберете VOUBS

 

Тук е мястото където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

6 Февруари 2017  -  19 Март 2017

Публичен вот

13 Март 2017  -  22 Март 2017

Жури гласуване

13 Март 2017  -  22 Март 2017

Обявяване на победители

22 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

     

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори