Voubs is for sale. Contact us!
Фото конкурс “Знаците навсякъде около нас”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
The guardians of the shaman

The guardians of the shaman. The nature's the greatest artist.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фото конкурс “Знаците навсякъде около нас”

Конкурсът е отворен за участници фотографи от цял свят. С желание да представят своите произведения пред нашата аудитория. Тук ще намерите подходящите за Вас състезания, в които може да спечелите невероятни награди.

Бъдете креативни

Фотографиите Ви могат да бъдат изпълнени със знаци или признаци за нещо наближаващо: знаците на есента; любовта; бурята и т.н.. Но може и да са издълбани послания на дървета, забравени лозунги или забавни надписи.

Този тип фотография, може да предложи някои невероятни снимки. Те са трудни като замисъл и изпълнение. Резултатите обаче, могат да бъдат прекрасни.

Фотографията е усет и предизвикателство, което изисква добър поглед върху това което се снима. Креативността и снимките с добро качество, зависят от умението на фотографа да вижда нещата по различен начин.

Как да участвате в състезанието?

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум 2 регистрирани участници.

Участвайте сега

Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси. Регистрацията започва на 20.12.2016 г. и приключва на 30.01.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Защо VOUBS?

Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

20 Декември 2016  -  30 Януари 2017

Публичен вот

27 Декември 2016  -  2 Февруари 2017

Жури гласуване

27 Декември 2016  -  2 Февруари 2017

Обявяване на победители

2 Февруари 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

        

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 1111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори