Voubs is for sale. Contact us!
Фотографски конкурс “Най-красивите места“
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Македония, Република
новак
 • Удостоен
 • Харесван
Braies Lake, Dolomiti mountain

A cabin by the Braies Lake on the Dolomiti Mountain

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фотографски конкурс “Най-красивите места“

Конкурсът е отворен за аматьори и професионалисти фотографи от цял свят. Участници, които имат желание да представят своите произведения пред нашата аудитория. “Най-красивите места“ е конкурс насочен към широка публика и тук красивите места могат да бъдат най-различни, според светоусещането на участващите в него.

При нас ще намерите подходящите за Вас състезания, в които може да спечелите невероятни награди.

Вдъхновяващи изображения за сетивата

Фотографията може да бъде много въздействаща медиа. Фотографиите не само показват някои факти, те разказват истории и чувства. И най-важното за публиката е, че снимките са запечатили емоциите на фотографа в момента на заснемането им.

Нашият свят е изпънен с безброй чудеса, нови невероятни места се откриват и снимат всеки ден. Различни географски местоположения, климатични условия и различни сезони, предлагат невероятно разнообразие от природни чудеса: розови езера, зашеметяващи полета с лалета и лавандули, спиращи дъха каньони и планини и много други красиви места, които трудно можете да повярвате, че в действителност съществуват.

Земята има кътчета с неописуема красота и е трудно да се каже дали един живот наистина би бил достатъчен, за да можем да ги посетим, но си струва да опитваме. Фотографията е усет и предизвикателство, което изисква добър поглед върху това което се снима. Креативността и снимките с добро качество, зависят от умението на фотографа да вижда красивото около него по различен начин.

Участвайте още сега

Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награден фонд от 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 50% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Важно условие, без което фотографското състезание не може да стартира, е да има минимум двама регистрирани участници.

Можете да спечелите страхотни награди

Спечелилият с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате за участие в състезанията с входни такси.

Регистрацията започва на 27.02.2017 и приключва на 09.04.2017. Гласуването ще стартира на 06.03.2017 и ще приключи на 12.04.2017. Победителите ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните седем дни на конкурса.

Защо да изберете VOUBS?

 

Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

27 Февруари 2017  -  9 Април 2017

Публичен вот

6 Март 2017  -  12 Април 2017

Жури гласуване

6 Март 2017  -  12 Април 2017

Обявяване на победители

12 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

         

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори