Voubs is for sale. Contact us!
Фотографско предизвикателство “Стара срещу новa архитектура”
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Филипини
новак
 • Удостоен
Tower of Faith

A series of modern tower at the background breaks their pattern by the old style minaret of the mosque.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фотографско предизвикателство “Стара срещу новa архитектура”

Конкурсът е подходящ за фотографи, които имат желание да участват, като представят свои вдъхновяващи снимки по темата. Това могат да бъдат фотографии показващи архитектурните течения в миналото и настоящето.

Минало и настояще на фокус

Архитектурата е навсякъде около нас, затова е и много популярен фотографски предмет. Това е тема, която обхваща всичко от небостъргачи до малки къщи. Почти навсякъде, където и да отидем, сме заобиколени от някакъв вид архитектура.

Идеята за противопоставяне на класическо срещу модерно строителство, може да се прилага в различни места. Един от най-лесните начини да намерите обекти, за да се представи темата, е в града. В повечето градове, новите сгради и обекти се увеличават около старите през цялото време. Така че няма да необходимо да търсите много, за да намерите удобна локация, която дава възможност за заснемане на нещо ново и нещо старо в един кадър.

В сърцето на вашия град или населено място, може би ще Ви бъде най-лесно. Потърсете места със стара архитектура, която е в близост до или срещу съвременна, изработена от метал и стъкло.

Въпросът, дали да се включат околностите в кадъра, зависи от ситуацията и съобщението, което искате да внушите. Запитайте се, дали ако поставите обекта в контекст, това би увеличило или отвлича вниманието от снимката. Ако пейзажът допълва обекта добре, но околностите не се вписват с посланието което искате да предадете, спокойно може да ги изрежете.

Не трябва да се ограничавате само до снимането на сгради по темата. В действителност повечето изкуствени създадени съоръжения са подходящи: сгради, мостове, кули, паметници, и дори улични лампи.  

Бъдете креативни

Може участват регистрирани потребители, като заплатят такса за участие от 5 Wings. Организаторът предоставя гарантиран награден фонд от 150 евро. 50% от събраните такси или 2,5 WINGS, ще се събират в допълнителния награден фонд над сигурните вече 150 евро. 1 WINGS единица от виртуалната валута се равнява на 0,32 евро, това значи, че всеки участник ще добави по 0,80 евро към наградния фонд.

Какво е WINGS?

За да стартира състезанието, трябва да има минимум двама регистрирани участници в него. За да вземете участие, трябва да имате в портфейла към регистрацията си 5 или повече WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка медиа.

VOUBS работи със виртуална валута, която се закупува и добавя към онлайн портфейла на потребителите и чрез нея те заплащат входните такси за участие. Как да закупите WINGS виртуална валута? Става много лесно и достъпно, през PayPal и ePay.

Награди за победителите

Спечелилият с най-висока обща оценка, получава 150 евро + 50% от входните такси от участниците. Класираните потребители от 2-ро до 10-то място, ще получат по 10 WINGS, като поощрителна награда в сметките си.

Вотът и определянето на победителите, ще се проведе от жури в екип от трима души. Най-високият резултат, който може да постигне всеки участник е 75%. Регистрацията за участие стартира на 17.03.2017 и завършва на 27.04.2017. Гласуването ще започне на 24.03.2017 и ще приключи на 30.04.2017.

Печелившите ще бъдат обявени онлайн в сайта ни. Резултатите и класирането, ще могат да се следят в последните 7 дни на конкурса.

VOUBS е бъдещето

Тук докато развивате талантите си и се забавлявате, може да спечелите парични награди, продукти и виртуална валута. VOUBS Ви дава нови възможности и безброй предизвикателства. При нас, всеки потребител който е регистриран, може да стартира собствен проект с награди. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

17 Март 2017  -  27 Април 2017

Публичен вот

24 Март 2017  -  30 Април 2017

Жури гласуване

24 Март 2017  -  30 Април 2017

Обявяване на победители

30 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

           

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори